lauantai 8. marraskuuta 2014

9N

Uunon kirjotusinto on ruostumaan päin. Sillä näkyy olevan suora yhteys omijen kalsarijen ruostumisen ja vauhilla etenevän "latvalahoni" kanssa.


Huomennahan Espanjan Kataloniassa on melkoset kinkerit. Kataloniahan on tuo Espanjan koillinen kolkka, jonka suurin city on Barceloona. Siellä äänestetään tuo paljon hehkutettu 9N- äänestys, jossa päätetään Katalonian itsenäistymisestä. Katalonian keulahahmoksi on kohonnu Arthuro- poika, omaa sukua Mas. Espanjan hallitusrekijähän perässään vetelee edelleen Mariaano- poika, omaa sukua Rahoy, joka on rahoihin myös käsiksi päässy, ja talous puuskuttaa täällä elpyvästi eteenpäin.


Mitä tuon äänestyksen jälkeen sitte tapahtuu, jääpi nähtäväksi, mutta mielenkiinnolla sitä oottaa sivustaseuraajan penkiltä Uunokin.


Myö vietetää äänestyspäivä tuolla Orihuelan suunnalla, ja osallistutaan varsinaiseen ekstriimi louhikkojuoksuun. "Juoksussa" kontataan "kylän" takana olevan vuoren huipulla sijaitsevan rautaristin juurelle. Matkaahan kisalla ei ole kun vaivaset 4,75km, josta noin kilsan verran juostaan asvalttipintasella tiellä, ja loppu kapijalla ja osin louhikkoisella vuoristopolulla.


Aurinko tuolta pikku pilven takkaa näyttää pilkistelevän ja mie pilkistelen nyt kahvin keittoon, ku mäni tää varsinaine herääminen myöhäsemmäksi mitä normaalisti. Ensimmäisen harjotusherätyksenhä mie jo tein kahelta. Sillo havahuin siihe, että vaatekaapissa kiilu valo, vaikka siellä ei mittää valoo pitäs ollakkaan. No siellä kiilu miun ottanahkalamppu, joka oli iteksee syttynny kuluttamaan pattereitaan ja samalla Uunonki jo muutenki vajaassa latauksessa olevia "pattereita".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti