lauantai 29. maaliskuuta 2014

Seraton-Perslantija



Melkonen oli kontrasti eilisen ja tänaamusen juoksulenkin välillä. Eilen oli väsyneet koivet vähän yön aikana toipuneet, ja kinkkailin taas La Matan suunnille.

Kotijalähön teki helpommaksi se, että oli pilvinen ja tuulinen keli. Hessu ja Tuula meijät sitte nakkeli lentoveneasemalle. Siinä hyvästeltii mukavat immeiset, ja laukkujen kanssa ryskämään kaiken maaliman syyninkeihin.

Vielähän tuossa lentoveneessä istuu tuommosen ajan, mutta tuo muu oheistoiminta, jonka siinä saapi kaupanpäälle, vetää kyllä loppumatkasta naamataulun väkisinkin peruslukemille.

Aamulla oli mörskällä täys auringonpaiste, ja vetäsin innoissani rikoot riskiin roppaani, ja Mikkelin tielle tennarit miut kyyvitti. Kovasti tuntu raakalta meiningiltä nyt juosta noijen lämpösempijen kuukausijen jälkeen täällä kotitantereella. No syksyllä nokka kohti Torree, jos kondis ei ihan sairaaksi romaha.....

4 kommenttia:

  1. Mulle aina syksyisin sanottiin että loppuu se pitkäkin loma, nyt samat keväiset terveiset Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se tekkee..vaikka tää ei loma ollukkaan nyt, vaan ihan "normaalia" olemista. Kyllä täällä varmaan tuon vajaan 6kk kärsii sajetta ja aurinkoo pakoilla....Hyvää kevättä sinne naapuriinki!

      Poista
  2. Aivan sama fiilis mulla lentomatkustamisesta. Monta tuntia menee kotimaassa kentälle pääsyyn, sekä muihin tarkasteluihin. Itse lento esim. välimerelle kestää kuitenkin siitä vain noin puolet. Hommassa alkaa muutenkin olla karjankuljetuksen maku, Kone vaan täyteen maksavia ruhoja ja mahdollisimman pienillä huolto ja henkilöstökuluilla.
    Tervetuloa kuitenkin kotomaahan ja muistathan laittaa mökkisi kuntoon ja aloittaa tarvittavat alkuvalmistelut kesän Uuno-fani tapahtumaa varten? T:Pate

    VastaaPoista
  3. Jep kakkamoista on tuo "oheistoiminta", vaikka sen samaan hintaan halvalla saakin. Venhoo käin jo pari metrii siirtämässä tulevaa vesirajaa kohen...jäätä en vielä tällä kertaa särkemään ruvennu...ois ollu liijan aikaavievä homma. Eläkeläisellä on kaikkee muuta yllin kyllin, paitsi ei AIKAA....hauta lähestyy....

    VastaaPoista