lauantai 15. maaliskuuta 2014

Rahanpesua yritin taas

Joutu taas tänää piipahtamaa keskustan Sabadel-pankissa, ja monia aikasempija vierailuita paremmalla menestyksellä.

Syy tänkertasee visiittii oli semmonen, että männäviikolla tuli osallistuttuu rikolliseen toimintaan, nimittäin tuohon rahan pesuun.

Miullahan oli jäänny tiukkarikoijen taskuun 30€:n setelitukko, ja nakkasin jo liijan peltiset tiukkarikoot pesukoneeseen taskuja liiemmi kopeloimatta. Sinne mäni eurot sutjakasti puhistumaan muijen rättilöijen sekkaan.

Pesun jälkeen ku rupesin rätinkejä sitte tekemää päivän ostoksista, kalloon välähti kolmekymppisen olinpaikka, ja alko hillitön tasajalkahyppely, ja tais siinä suusta ulostautuva samalla muutama julkasukelvotonki. Senverta taas korpesi laholatvaaki.

No hyvin oli "puhtaita", kutistuneita ja vähän väriltään haalistuneita eurooppavaltijon setelitä Uunolla nyt omaisuutena, ja niijen käyttökelposuuvesta ei ennää takuuseen kyl voinnu männä kukkaan.

Siinä iteksee kirroilun lomassa vuntsailin, että mitä pitäs nyt tehä.....nielenkö tappijon siltä istumalta, vai yritänkö sujahuttaa "konemärät" kiertoon vai mitä hittoo teen. No päätin sitte yrittää pankkivisiittijä, josko ne siellä vaihtasi nuo rispaantuneet ehjempiin.

Sen perhanan vuoronumeromasiinan kanssa Uuno ei sinuiksi taho päästä millään, ja siinä kun sitä mukiloin, appuun tuli espanjalaine rouvashenkilö, ja Uunoki sai hukilapun vihdoin kouraansa. Rystyset oli jo ruvella valmiiksi.

Sitte pääsin jo miulle hyvinki tutuksi käyneen kassahenkilön etteen ja esitin asijani, ja lävähytin kutistuneet dinerot tiskiin. Naurattamaanhan sitä henkilöö rupes, mutta se otti ne minidinerot, ja tunki ne johonki masiinaan, ja roplasi hetkosen tietsikan näppylöitä ja toisesta masiinasta otti 30€:n verran normaalikokosija seteleitä, ja survasi ne Uunolle.....

Siinä vaiheessa jo minnuuki alko htmyilyttämään....ja kiittelin seteleistä ja viheltelin ilosena eläkeukkona viikon ruokarahatukko taskussa ulos pankista.....

Chema Martinez espanjalaisjuoksijattaren kanssa potretissa Benijofarin kisan jälkeen

2 kommenttia:

  1. Hyvä se on kolmaskin sija ja taasen aika tuttuun aikahaarukkaan
    Ei kun onnea!

    VastaaPoista
  2. Kittos Olli...hyvin meni tällä kertaa...mukava siellä "Murcian kylillä" oli taas kisata...heh...ja lämpöö tarpeeksi.

    VastaaPoista