lauantai 1. maaliskuuta 2014

Juoksemalla paranee

Uunon "merinäköala" näkyy hyvin esimerkiksi kovasti suurentavalla kaukoputkella. Tavalliset kiikarit ei ihan veteen asti ylety.

Huomennahan on se Cartagenan puolikas. Jos vähänki säkenöis tuossa yläosastossa, ni jättäsi juoksematta. Aamulla kävin testailemassa kinttuu, ja kipukohta on tallella ja tuntu heti jo alussa.

Tunne ja tiaknoosi on Uunolle kyllä tuttua ohraa, mutta värillinen nestemäärä latvuksessa todennäkösesti saa Uunon yrittämään kisan juoksua. Jätän kyllä homman kesken, jos alkaa jo kisan alkupäässä "Torrelta" tuntumaan.

Koko viikon reenailu oli lähinnä sunnuntaipyöräilyä ja samaa hommaa on ootettavissa ensviikollakin. Tuo tän hetken päävaiva ei kyllä juoksemalla parane.

Positiivistahan tässä on se, että tietosuus muista vaivoista vähenee, kun kipu lissääntyy jossaki muualla...heh...ei muuta ku kalloo päin kallijoo.....kyl se jompikumpi periks antaa....voipi vaan arvailla kumpi?

Kisasivut löytyy TÄÄLTÄ. Reittihän ei ihan optimaalinen ole, mutta ei huonoimmastakaan päästä. Mukava olis kyl ihan ehjänä yritellä vuoden parasta, mutta nyt se
taitaa jäähä...

4 kommenttia:

  1. Myöhässä tod.näköisesti olen mutta älä lähde kisailemaan. Kilpailun hurmos vie vähänkin järjen ja keskenhän ei siinä vaiheessa enää jätetä.

    VastaaPoista
  2. Viisas ja viisaan neuvo....en sitä kuitenkaan noudattannu ja juoksin "vähän tunnustellen". Ja vieläki uunommin ois voinnu käyvä ja myös juosta. Kiitos neuvosta. T. Uuno

    VastaaPoista
  3. Onnittelut, kovaa oli taas juostu
    Caffin porukalle tuli taas paljon kulta ja muita mitalleja

    VastaaPoista
  4. Kiitos Olli....et ollu mukana, ni uunon sijotukset ja monen muun on pykälää paremmat. Olosuhteisiin nähen hyvin, ja "vauriotki" siedettävät. Huomennajan sen sitte näkee ja tuntee. Lämpöö vähän jo yläkanttii, mut katsojat ja huoltajat viihty......mukavaa oli....

    VastaaPoista