tiistai 25. maaliskuuta 2014

I Carrera Popular Paseo Maritimo Muchavista, 23.03.2013. Photos, resultados.


Sunnuntai aamuna kisailtii viimone kisa tänä kevväänä täällä epsanjanmaalla. Tavotteethan oli katossa ennen kisaa, ja lattijassa kisan jälkeen tavotevauhtijen suhteen. No muuten oli taas kertakaikkisen mahtavaa mukavassa porukassa mukana olla, ja aistija täänki kisapaikan ilmapiiri.

Kovasti oli mukava juoksukeli lämpötilan +15 ja lähes tyynen ja täysin aurinkoisen ilman suhteen, mutta alussa ja lopussa oleva vajaan 500m:n rantahiekalla juoksu karisti ennätysvauhtihaaveet jo heti kättelyssä.

Sitte lähetii matkaan ja pohruamaan tuota puolen kilsan kuhmuraista hiekka-aavikkoo. Mie vetäsin itteni ja jalkani vahvasti hapokkeelle jo tuossa hiekkaosuuvessa.

Sitte ku päästii hiekalta laatotetulle rantabaanalle, jalat oli mukavasti tönkissä. Telkkari ei pitoo saannu jalkojen alle hiekalla vanhojen jalkavaivojen takia, mutta kovalla pohjalla vilahti heti Etana-Uunon ohitte.

Mie nakkelin oman kellon mukaan 4:10 molemmin puolin olevia hitaita kilsoja siinä tasamaaosuuvella, ja takasin ku siihen hiekalle sitte saapastelin, juoksulta meno ei kyllä varmaan näyttänny, eikä myöskään tuntunnu. Pystyssä pysymiseen piti keskittyy, ja maisema ei juurikaan vaihtunnu....no ei noin kommeeta rantamaisemaa kannattannu vaihtaakaan!

Uunon hiippailu piisas oman sarjan kakkostilaan. Kaima oli saman sarjan kolmosena.

Riitta, Antti ja Telkkari voittivat komijasti omat sarjansa, ja ekanamainitut lisäksi muitaki palkintoja kokonaiskisassa. Mikloskin oli lähellä saaviseremoniaa ollen nyt viijes sarjassaan. Retuhan ei takareisijumin jatkumisen takia voinnu tälläkään kertaa osallistuu ite kisaan, mutta hoiti taas mallikkaasti Uuno-kuljetuksen ja Uuno-huollon ja Caffi-filmauksen. Suuret kiitokset!

Pikkusen haikeella mielellä kattelin mörskällä voitettuja saavejani ja nyt jokajuoksijan kassissa olleita viimesiä voittosuoloja ja viimestä kananjalkalientä. Pussista löyty myös Uunolle uutuustavara, nimittäin pikku pussillinen karieksen syövyttämiä hampaita. Nekin mie rouskuttelin heti mörskällä nälkäseen mahaani, ja kananjalkaliemi käytettiin lihakeitoon.

Kuvia lötyy TÄÄLTÄ.

Tulokset lötyy TÄÄLTÄ.



2 kommenttia:

  1. Yhtä äkkiä en nyt löytänyt sitä sivua josta tulokset katsoin sunnuntaiiltana, ja työt painaa päälle ei jouda etsiskeleen, mutta kuvia ainakin täältä.

    https://www.facebook.com/grupobrotons/photos_stream

    VastaaPoista
  2. Kiitti taas, jo aukeni tuo Grupobrotonsin sivukin. Olihan siellä väsähtänny Uunokin niskat kyömyssä ja tappijon karvas kalkki suussa ja hiekka kengissä maaliviivoilla.....no hyvä on kesä nyt yrittää kisata Perslantijassakin.

    VastaaPoista