sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Media Maraton de Cartagena 02.03.2014

Petri ja Hansi mukavasti eturivissä. Kirsi, Mikko ja Uuno pikkusen taaempana...

Myöhän tänää käytii kyykkäämässä Cartagenassa Caffin väkevällä porukalla. Tarjollahan oli puolikasta ja neljännestä.

Pressa oli valkannu nyt juostavakseen nejänneksen ja myö muut (Kirsi, Petri, Hansi ja Uuno) juostii puolikkaan kisa.

Kelihän oli lämpötilan suhteen siinä ja siinä juoksuu ajatellen, eli reilusti yli 20 astetta jo juoksun alkaessa ja lämpeni yli 25 asteeseen iltapäivällä. Tuultaki oli ehkä noin 5m/s, mutta kisakujilla ei paljon haitannu.

Uuno mäni Kirsin kanssa lähes lähtölakanan alle, jotta ylimäärätasotukset jäis taas minimiin. Kirsin kanssa siinä mietittiin mahollista alkuvauhtia, ja päätettiin siinä, että jotaki 4:15-4:20 väliin lähetään liikkeelle, kun molemmilla oli suunnilleen samat tulokset pohjilla.

Sitte laukaus meijät armahti liikkeelle, ja eka kilsa 4:18. Juoksu ei hyvältä tuntunnu, ja vasurireiden kipu piti Uunon koko ajan "kuulolla". Muutenki oli vetelää juoksu, mut onneksi tuo vetelä olotila ei housuloihin asti yltänny, ihan.

Kirsin mukaan en kuitenkaan kiiruhtannu, vaan jäin vähäsen ja jatkoin omijen tuntemusten mukkaan matkantekoa, keskittyen vaan mahollisimman rentoon mänöön.

Viijen ja viijentoista kilsan välillä sain Kirsii kiinne, ja välillä tuntu, että saavutan kokonaan, mutta lopussa ero kasvo rapijasti.

Kympin jälkee alko kipu vähä lissääntymää, ja askelta lyhentämällä kipu selkeesti oli vähäsempää. Kipuhan tuntuu jalkaa eteenpäin ojennettaessa.

Loppumatkasta kyyti pukkusen hiipu, mut ois voinnu hiipuu enemminkin. Olosuhteet huomijoijen olin maalissa kuitenki ihan tyytyväinen, että totaalihiipumista ei tullu, ja reisikin anto loppuun asti hiippailla.

Eipä sillon amatölrinä tienny, miten vaikijaa tää ammattijuoksijan homma on etenki Veteraanona...heh...ei dineron dineroo tälläkään kertaa.

Kirsin kyyti riitti voittoon ja toiseenki pokaaliin, ja ylimääräsen matkalaukun joutunee hommaamaan, että molemmat saavit perslantijaan saapi raijattua.

Petri voitti oman sarjan 50 sekuntii pitemmällä ajalla ku Torressa.

Sama honma kävi Uunolle.

Hansi oli nytte toinen omassaan, ja vähän paremmalla ajalla ku Torressa.

Pressa-Mikko palkittiiin toisella pokkaalilla omassaan. Tuloksissa oli tosin kolmantena, mutta ansijoistaan ois voitu palkita ykkössaavillaki.

Teknisten ongelmijen vuoksi Uunolla ei oo kisasta muutamaa kuvaa enempää tallella, mutta semmosta on elämän realiteetti joskus.

Caffi teki ainakin omaa historijaansa, eli palkintoja tuli nyt enemmin kuin oli osanottajia!!! 5 osanottajaa ja 6 pyttyä!

Retun huono säkä saavijen suhteen jatkuu. Kiitokset kuitenki Retulle ja muulle huoltoporukalle. Dorsaalihommat Uunolla taas perseelleen. Sipin köyttönyörit jäi tiskiltä ottamatta, ynnä numerolapun hakaneulat, eikä nyt niitä tullu ees kassiin, vaikka ylleensä tulee. Retu jolkkasi hakemaan....hyvä homma. Palvelu oli muitenki Uunolla lähtijessä vimosenpäälle, niinko ammattilaiselle tietysti kuuluuki olla....heh...


TULOKSET LÖYTYY KUITENKI TÄÄLTÄ!


2 kommenttia:

  1. No, aika hyvin kipeällä reidellä. Toivottavasti ei vaan pahene.
    Onnea voitosta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jari....vauriot oli kuitenki ennakoituu vähäsemmät. Reisi ei pahemmaksi äitynny, ja tänään jo hiljasta verryttelyy reilu 7km. Jäähystä, hierontaa lissää, ni ehkä siitä tokenee ja pääsis vielä yhen puolikkaan juoksemaan ja kilsojaki juoksemalla keräämään, mitä ei nyt oo kärsinny tehä.

    VastaaPoista