sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

III Carrera Popular Benijofar, 09.03.2014


Tännää oli vuorossa Benijofarin 7,5km:n pikamatka. Olosuhteet oli ihanteelliset, 15 astetta lämpöö, sata rosenttija aurinkoo ja pari metrijä sekunnissa tuulta.

Viimevuotisesta muistin erityisen hyvät maalialuveen tarjoilut, ja rompetta tuli muutaman säkin verran muutenkin mukkaan.

Reittihän on vähän vaikee juosta, koska kilsa vejetään ylämäkeen....no sen Uuno maltto olla liikaa laukkaamatta, keskivauhti 4:25, mutta siitä ku päästii yläkuolokohtaan, ja alettiin laskeutumaa takasin maankamaralle, Uunolla ei pää kestänny, vaan ekaks mäni raville, sitte laukalle, ja lopuksi mahottomaksi ryysimiseksi. Kalju ei meinannu päässä pysyvä, ku toka kilsa vejettii keskivauhilla 3:45.

Seuraavilla se sitte otti takasin, ja kilsavauhit 4:16 pinnoissa. Olisko ollu jossakin vitosen kohilla kun Mikko mäni väsähtäneen kääkän ohitte.

Kovasti yritin vielä Mikon lähiettäisyyvellä hiipata, mutta en siinä jaksannu viihtyä. Yläkuolokohan jälkee sitte yritin kiinne vielä, mutta en jaksannu, ja eroo jäi vielä jokunen sekunti.

Kilpailusta jäi ihan ok tunnelma kuiteski, ja aika parani n.1.15 viimevuotisesta, mikä oli suunnitelman mukanen ja tän hetken kuntoo vastaava petraus. Sijotus piisas M50 sarjan kymmenenteen sijaan ajalla 32:04

Caffin mitalistit espanjalaisjuoksijalla vahvistettuna...



Caffin naisjaosto otti nyt miesporukasta Nelssonit, ja kahmi ykköspyttyjä sylillisen. Hanne oli jälki-ilmottautunnu, eikä saannu sippijä ollenkaan, eikä tuloksissakaan näy...harmi homma.

Petri oli nyt ainut, joka hienolla voitollaan piti miesporukat mitalikannassa.

Kallelle oli tän päivän retki myös varmaan kovasti mieleen, ja mukavaa kateltavaa ja juteltavas tänäänki oli paljon lämpösessä säässä.




Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti