maanantai 4. marraskuuta 2013

Vuorikiipeilyä



Tän päivän liikuntasatsi oli reilut 30 kiloo pyöräilyvä lepposalla vauhilla. Tekasin sen kahessa pätkässä. Aamulla pikkusen venyttelyä lisäksi.

Ens viikonloppuna on yrityksenä osallistuu johonki vuorikiipeilykisaan. Homma on kyllä juoksukilpailun nimellä, mutta ku tuota lähön ja maalipaikan korkeuseroo tähyilee, ni miusta se vois olla vuorikiipeilykisa-otsikon alla ihan perustellusti.

Matkahan on vajaa vitonen ja nousuu vajaat 400m....heh. Enempi Uuno on kotonaan alamäkijuoksussa ku vuorikiipeilyssä, luulisin.

Viimene sarja on siellä M55, johon on Uunon ikäihmisenä yritettävä ängetä. Osanottajamäärä on rajattu 299 ihmiseen, plus Yks Uuno viel siihe päälle.

Kokeillaa nyt tätäki viel ennen omija hautajaisija, jos vaikka sattusi jollaki konstilla sinne ristin juurelle Uunoki pääsemää...

Kisatietoo TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. Ei se semmonen mäki ole mikhän ko on tommosesa pokaalikunosa.
    Onnittelut edellisestä kisasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli...mie täällä jo oottelen ja lankkailen paikkoja siun tuloo varten. Kunto ei oo juur mihinkää hievahtannu. Oottelen Kyl vähä vilposempia kelejä, jos ne tulokset siitä paranis? No valittamista ei oo näissäkään. Kovasti taitaa tuuleskella nyt tuolta Afrikan suunnilta kun on ennusteltu +27 tälle päivälle. iltaki oli nyt lämmin, yli 20....

    VastaaPoista