tiistai 19. marraskuuta 2013

Levijä selkäni


Aamuhan alko "lupaavasti" mahottomaan vastatuuleen juoksemisella. No takatullessa vastaavasti vahva myötänen, eikä tarvinnu juur muuta ku levijä selkäni kääntää tuulelle, ja antaa tuulen hoitaa homma. Kilsoja niukasti, eli 5 kipaletta.

Lupaava aamun avaus jatku Sitte samaan tahtiin, eli Uutukaisen avaimien etsiskelyllä. Nytte oon jo toivon niijen löytymisestä heittänny kankkulan kaivoon....kaikki maholliset paikat on käännetty ja koluttu.

Miehän oon tietysti voinnu eilen jonaki nälkäsempänä hetkenä syyvä ne avaimet, tai ehkä ne on tullu heitettyy roskiksee tai WC-pönttöön...no en tiije, mut perhanasti pattii ottaa Tää jatkuva romujen etiskely.

Nyttehä mie oon yhen avaimen varassa ja Uunon tapauksessa Se tarkottaa, että suosijolla voin huomenna nakata tuon viimesen avaimen lenkin lomassa vaikka tuoho suolajorpakkoon.

Sitte kuitenki sekopäisyys senverta helpotti, että pääsin lähtemää Uutukaisella reilun kympin päässä olevan Caffin päämajan uutta saunaa kojeistamaan. Olihan mahtava peli....kertakaikkijaan. Ja noita lauteilta näkyviä merimaisemia ei voi ku kateellisena kehua.

Hyvin Se sauna sopii tuohon palmupuun ja kaktuksenki katveeseen jonka kruunasi pulahtamine vilposeen ulkoallasveteen....ja päälle muutama yhtä vilpone ohralle maistuva ja poreileva juoma...ja siihe vielä lisukkeeksi maistuva kakku ja kahvit...

Poislähtiessä intouvuin tekasemaan vielä yhen pätkä-änkytysraportin, joka löytyy TÄÄLTÄ.

Tää keskiviikkoaamu alko melko makijasti.....ne avvaimet löyty hetekan tolpan takanta ja aikanen aamukahvi oli makosaa. Kellohan on jo vartin yli puolenyön ja peikkopoika täällä vielä valvoo.....mul on aikaa nukkua Sitte ku nukuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti