sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Big Band Run, 29.06.2013, Imatra. Tulokset, kuvia.



Myöhän käytii eilen helteilemässä Imatralla Big Band mussiikkija ja mie samalla silpasin puolimaran kisan.

Kelihän oli juoksukarkeloihin pikkusen haastava. Uimahallin mittari jökötteli +29 lukemija kisan aikana ja ilkijä oli siinä Uunonki maaliin yritellä, vaikka tuuli ei juuri haitannu, 3m/s.

Luveskelin mökillä jo ennakkoon vieraskielisijä julkasuita lämpötilan vaikutuksesta puolimaran tulokseen, ku itellä ei Oikeen vakuuttavaa kokemusperästä tietoo aiheesta ollu.

Lukemani perusteella latasin ommaan ottalohkoon vajaan 3 minuuttija hitaamman aikatavotteen, mitä normaalisti oisin tehnny. Keskivauhiksi kalkyloin 4:31.

No Sitte lähettii riipomaa kisaa, ja Eka kilsa mäni 4:27 vauhilla, ja mie aloin "järki-ihmisenä" hidastamaa liijan ripijää talsimistani. Tokalla kilsalla olin saannu keskivauhin tuonne 4:31 lukemiin.

Hommahan mäni laatimani käsikirjotuksen mukkaan kolmannen kierroksen takasuoran pikku mäkkeen asti, eli 16,5 kilsan kohille. Sitte mäni miuta kovempi ukko ohitte, ja Uunon vauhti alko kovasti hyytymään ja viimosella vajaalla vitosella tuli tavotteeseen nähen takkiin vajaat 2 minuuttija.

No kisan paras asia Uunolle oli, että pystyin toteuttamaan lähes täysin ennakkosuunnitelmani (hyytymiseen asti) ja ottalohkoissani EI tapahtunnu kisan alkuvaiheessa sitä Uunolle "normaalia" kohellusilmiötä, mikä vaivaa monia muitakin Alan harrastelijoita.

Iltaa sitte jatkettii Lappeenrannassa äityliinin tykönä, ja Iitiän tanssilavetilla ja helvetinmoisessa vesisateessa ja salamoinnissa isolla riskillä venhoillen mökille elpymään. Unta EI tänä yönä tarvihe näköjään vanhuksen tavotella....

Muutamia Uunokuvia kisasta laitan TÄHÄN.
Tulokset kisasta löytyy TÄÄLTÄ.

Kello on jo neljä aamusella ja Mattija ei näy mailla eikä halmeilla. Taijan ruveta jo aamukahvin keittoon, jospa Se alkasi nukuttamaan....

2 kommenttia:

  1. Tuolla pari irvistystä uunosta
    http://henry54.kuvat.fi/kuvat/BB-Run+2013,Imatra/BB-run+29.6.2013+093.jpg
    http://henry54.kuvat.fi/kuvat/BB-Run+2013,Imatra/BB-run+29.6.2013+094.jpg

    VastaaPoista
  2. Kiitos Make ja onnittelut voitokkaasta juoksusta! Tervettä kesän jatkoa koko teijän porukalle ja muutako mukavaa elon taisteloihin.

    VastaaPoista