keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Mikkelin maastojuoksusarja 1/4 12.06.2013



Alkas olla kohta Uunonki päivä kelkassa ja kelkka katoksessa. Vielä pittää rätit levitellä konneesta nyörille kuivumaa ja tampatut matot permannoille.

Mukava oli tuolta Mikkelin maastokisasta iltasella auringon paisteessa körötellä heposen puhkiruostunnu peräsuoli rämisten ja oma vastaava pitkällään kohti kotikorsuva.

Ei voinnu ku ihastella Tommolan salmen vesistöjen kohilla Suomen alkukesän vihreyttä. Miten voipi vihrijä olla niin vihreetä ku siihe aurinko matalalta sihtailee.

Ite juoksu piti vejellä nyt "sokkona", ku tuo perhanan Garmini teki taas temput ja yhteistoimintaa ei lähtöhetkellä saatu keskenämme pelaamaan.

Miehän olen juossu tuolla maastoissa aina sen pisimmän, ku ajanottohenkilöstö on aina jaksannu Uunooki sieltä maaliin ootella. Niin vetelin nytkii neljä lenkuraa eli 4,8 km.

Ilman Garminin tukija Uunohan veteli ekan kiekan liijan ripijästi eli 5:17. Antti lähti alun Uunon vauhtija ja rupatteli siinä, et Avojärvihölkän jälkee on ollu joku ihme tauti/jarru päällä, ja juoksu on ollu tosi vaikeeta. Toivottavasti tauti tokenee.

Toine kiekka ja väliaika oli 10:43 ja toisen kiekan viimesee ylämäkee alko Uunon kone kavitoimaa ja yskähtelemää. Mikkelin mies miut siinä jätti kattelemaa selkämystänsä, vaikka juoksiki 3 kiekkaa. Uuno jatko konttailuvansa vielä viimesenki kiekan. Tulos oli 7 sekuntia huonompi ku Uunon ennätys, eli nyt 21:48.

Tyytyväine oon tähän ja toissapäivänen rypistys ei jaloissa pahemmi tuntunnu. Viilikset lähes katossa....

Huomennahan on tarkotus osallistuva entisen patjatehtaan takana Nevatien Natisevat- ikäkausijuoksuryhmän klo 18.00 alkaviin vetoreeneihin. Uunon vetojen keskivauhti tulee olemaan 6 minuutin kantturoissa....siis melkosta tuuletusta saapi Lehtokylän Liuhuletti.

...kello jo Yks yöllä, eikä uni Tuu simmuun. Taijan lähtijä keittelemää kahvija Torren malliin. No hyvä, että virtaa riittää ja kurkkutorviki vielä korisee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti