maanantai 3. kesäkuuta 2013

Alko tympimää

Kyl on mukavaa ku tarkenee, vaikka tänäänki on lämpötilasta huolimatta Uuno viihtynny talvivetimissä.

Noilla ryysyillä saapi sysimetsän pikkuinisijät pijettyy muutamaa, mut ratkasevaa milliä etempänä iholta.

Aamupäivän reilun vitosen lenkin sentäs pääs vilvottelemaan kesävetimissä. Luvassa olis vielä 18 kilsan rento reipastelu, mut into on lähes nolla päivän "pikku askareijen" ja hikoilemisen jälkeen.

Saha ja Uuno on mettässä taas pärissy ja Se ku ALKO TYMPIMÄÄ, vaihoin kirveen ja sahan kottikärryyn ja kärräsin pätkityt liiterin vieree pilkontaosaston jatkokäsittelyvä varten.

Kesällä ku kaikki on lomilla ja eläkkeillä, ni mie otin ihan ajankulunkipohjalta pestin pilkontaosastolle. Sieltä ku sain lopputilin käteen, kyselin hommia maansiirtovirmalta, ku mulla on omistuksessa ja kokonaan maksettuja Fiskars-merkkisijä kaivureita, jotka ei urakkahommiin Oikeen sovellu, mutta tuntiperusteisiin laskutustöihin ihan mainijoita vekottimia.

Neki hommat loppu, ja viimesenä Sitte rautakepillä sain jopin ylimmäisenä kivenkääntäjänä tunniksi. Nyt koitan saaha meditoitua ittiäni vielä veneilyyn ja siihen vajaan parinkympin tennarointiin.....vaikijalta tuntuu pelkkä ajatuskin, ku lämpötila nököttää vielä +26 asteen tietämissä vaikka kello jo puol seittemän.

Senverta oon tuolla Lieksanki suunnilla piehtaroinnu, että ovat Oikeen tienki nimenneet Uunon mukkaan, mainijota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti