maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kohta joltaki katkijaa kaula

Tän päivän alottelu veny pitkälle aamupäivään tuon eilisen liikuntasetin takija. Talikon varsiin kiirehtijät veteli varmmaan ekoja ressin alkujaan jo kaaleihinsa. Uuno veteli vaan unta omaansa mainijosti valvotun yön jälkeen.

Sitte taas kahvilla aloteltii päivä ja käin tuon "käsiinlahoavan" ulkoterassin lattijan kimppuun. Seittemän "väliaikasen" tukipilarin asennuksen jälkee viilistelin vielä kaajetun kuusen oksasavotan kimpussa puol tuntija ennen saunaa. Homman sain jo vihdoin finaaliin. Ite jo finaalissa olin ollu pari tuntija.

Kertun (lähes satavarma , tarkennettu määritys on: harmaasieppo) toimija oli siinä myös aika seurailla, ja yhen kerran Se jo uskaltautu pesälle, vaikka Uuno oli terassilla kolistelemassa kippeine lumpijoineen. Jälkikasvun nokkijen kenotus on vaan lissääntynny ja KOHTA JOLTAKI KATKIJAA KAULA tai vähintää kaulavaltimo tuolla mänöllä.

Mie jatkan taas tätä unetonta yöaikaani....

2 kommenttia:

  1. Ei oo mukavaa painaa hommia, kun on paikat kipeenä. Sama täällä.

    VastaaPoista
  2. No Joo, miun lähes kokonaa ite aiheutettuja kolotuksija ei voi siun kipuloihin varmaan mitenkään verrata ja vaikka on ees miun ymmärtää, jos joutuu kivun kanssa kamppailemaan vuoskausija....koitahan kuitenki pärjäillä ja V:lle terveisijä ja kaikesta huolimatta hyvää kesää!

    VastaaPoista