perjantai 24. syyskuuta 2021

Muhkiaa


 Muhkiasti on matka tarttaillu, ja kaikki näyttää olevan lähes entisellään täällä. Ilmat on vielä lämpöset päivällä +28 ja yölläki +22 entiseen malliin.

Aamulla palojen jälkee lähettii Markkinapaikalle päin. Mie juoksentelin kävelyn lomassa, ja perille ko päästii Rouva-Uuno jäi punkamaan torille, ja mie läksin takasipäin. Koulun vasemmalta puolelta yrittelin Carretera 332:n varteen, mutta eihän sieltä päässy vaan tuli aita vastaan. Ei ollu eka kerta, mutta tuo tieto ei Uuno-rekisteriin näköjään jää millään...no saapihan siitä ylimäärästä liikuntaa muutaman satametrisen verran.

Kiersin koulun toiselta puolelta ja mänin 332:n viereen, Quironin sairaalan sillalle johtavalle, palmujen reunustamalle hiekkapolulle. Siintä tulin Aromatica puiston vierestä mörskälle. Suihkuu ja rättilöijen pesuu...ja syömistä ja juomista seuraavaksi ...

Ilosella mielellä, kaljuu kiillotellen ja takatukka hulmuten täällä uunoillaa entiseen malliin...


4 kommenttia:

  1. No sielähän alko jo Suomalaisia hukkumaankin, pysykäähän kuivalla maalla

    VastaaPoista
  2. No en oo kuullu, ja miuta ei vetee kyl iha helpolla saa, mut Asta käi tänää pulahtamassa LaMatan ekalla rannalla, just siinä, missä lukee, et vaarallisia virtauksia...heh..mut hengissä selvis. Tergui.

    VastaaPoista
  3. Siinä Suomibaarista pikkasen ylöspäin, La Zorron rannalla
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008288416.html

    VastaaPoista
  4. Kiitos tiedosta. Luin uutisen. Harmillista, ja noihin varotuksiin kyl kannattas kiinnittää huomiota.

    VastaaPoista