sunnuntai 12. syyskuuta 2021

10km y 5km villa de Rojales

Yks viimevuosien parhaista tapahtumista on ollu tää mökin hommaus. Samalla tuli koko kylällinen mukavia naapureita ja uusia ystäviä.

Kaiholla kattelin Rojalesin 10km:n ja 5km:n kisasivustoja Chiplevanten sivuilta. Kolleega ilmotti, että on ilmottautunnu juoksemaan tuonne. Kisassahan on 300 henkikön osanottokatto, ja voi olla, että se täyttyy ja on ehkä jo täyttynnyki? Jos tuonne Iberian niemimaalle pääsen, kattomaan meen varmasti, ja on myös mahollista, että huumorimielellä lähen linkuttamaan iteki vitosen....lähes täysin reenaamattomana polvet ja lonkat notkuen, kun tuo lonkkalekuri ei vieläkään ehotonta nilkutuskieltoo päälle Uunolle laittannu. Viimenen ilmottautumispäivä näkyy olevan 29.9.

Itelle on tullu semmonen mieli, että tuota koronakärvistelyy on enää turha 2:n rokotuskerran jälkeen jatkaa täyspainosena. Tietysti rättiä kannattaa nokan alla pitää, ja nyrkkejä hinkata entiseen malliin, sekä takatullessa heittäytyy hetekalle ja omaehtoseen 10pvän karenssiin. Espanjan maalla tilanne on täl hetkel huomattavasti Suomee parempi ja edelleen paranee Suomea nopeammin. Espanjan ilmaantuvuus 9.9.2021 : 116, Murcian 112 ja Alicanten 90. Vastaavat Suomen lukemat: 142, Uusimaa 237, Kymenlaakso 90 ja Etelä- Karjala 137.

Toisaalta tuo ylipelätty lentomatka on periaatteessa turvallisempaa kuin kaupassa käynti. Ainakaan koneessa ei ole yhtään rokottamatonta, testaamatonta tai koronan jo sairastanutta henkilöö. Kauppaan pääsee kuitenkin rokottamaton, testaamaton ja Koronan sairastamatonki henkilö.

Hyvää syksyä kaikille! Vähän kiirettä pukkaa nahkoille, niinko melkolailla aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti