tiistai 25. helmikuuta 2020

Liijat rykäsyt ja Saharan hiesu.


Kyllä tää nyt elo koko Telluksella mallillensa on männy. Ei tarvi ku vähä räväkämmi kylillä rykäsee, ni jo on pakkopaitamiehet kintereillä kiihyttelemässä ja siuta eristämässä. Ja sitte perässä tulee teippijoukkue, joka tilkihtee tulevaisuuvessa varmaan Uunonki "peikkoluolan" ovet ja ikkunan rakoset kiinnne, pistää ovet lukkoo ja sinettii, ja rättijä laitetaa henkityselimen eteen.

Koita siinä sitte henkitellä ja hengissä pysytellä... Ei onnistu millään, ja tällä hetkellä jo yli kolme rosenttija yskäsijöistä heittää sota- ja muutki kirveensä ja työkalunsa epätoivosesti kaivoo ja potkasee tyhjää.

En pitäs minää ihmeenä, vaikka tää Torressa torkkumine jatkusi pitkäänki näijen rykäsemispelkojen takia.

Toine vaihtoehto tälle Torren torkkumisen jatkolle on tuo tuulen kääntyminen tuolta Saharan puolelta puhallukseksi. Sillohan saattaa käyvä sillee, että ei tuolta Ali:stakaan kanttailla lentokoneilla mihinkään suuntaan, kun ropelijen laalerien välissä on liijan paljo Saharan hiesua.

No joo... Eipä tarvinnu kauvaa ootella niitä eristysteippauksia... Heh.. aamupäivälenkille ku sain itteni valutettuu oli jo alekerran kaikki ulko-ovet teippailtu ja täys pimennys muutenki päällä vissiin ylimäärästen virusten säikyttämiseksi. Ylettyyköhän teippaus jo tänne meijänki mörskälle jo iltapäivän aikana, ja jää päivän toinen lenkki väliin jo näijen eristysten takia???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti