sunnuntai 16. helmikuuta 2020

III Carrera Popular Virgen del Mar. 15.2.2020.

Maalisuora vielä typösen tyhjä.

Tänää oli vuorossa iltakisa tuolla Mar Menorin takana La Mangassa. Kisan lähtö, maali, ja muutkin toiminnot oli Hotelli Entremares'in alueella ja tiloissa.
Reittihän oli pituuveltaan 7km ja rapijat ja siinä kauimmainen piste oli tuo Cabo de Palos'in majakka, jonka kupeelle kiivettiin.

Maalisuoran loppupätkä.

Kotikujan roskikselta lähettiin liinenteeseen Joren ajaessa, Vesan repsikoijessa. Hanne, Ola ja mie istuttii takapenkillä.

Sutjakasti suju matka, ja pikkusen haettii sopivaa parkkipaikkaa, ja sekin löyty kuitenki täpötäysiltä alueilta pikasesti.

Mukavan näköstä terassialuetta Välimeren tuntumassa. Vasemmalla torsaalienjakopaikka.

Torsaalien hakuun... Listoilta noukkimaan oma lähtönumero, ja jonottamaan numeroo ja muuta oheistuotetta. Nyt oli tarpellinen huppari sisällytetty osanottomaksuun.

Torsaalien jakojono.

Sitte oottelemaa lähtöputken alle tarttia. Ennen lähtöö oli naisvaltasen nuorison tanssiesitys, ja ämyreissä ei ollu ensinkää tesipelirajottimet päällä, josko niitä oli ensinkään koko rakennelmissa. Onneks on korvakarvojen kasvu lisääntynny, ja ko. lisäys hiukan vaimensi osan metelistä, vaikka korvat vielä vinkuu ja bassot paukkuu, vaikka tapahtumasta on jo monta tuntia kulunnu. No ei se tahtii haitannu nytkään.

Päästii sitte lähtemää. Ola paino kaasuu ja mie jäin jolkottelemaa takemmas, niinko oli ootettavissakin. Vesa paineli Olaaki nopemmin jo näköyhteyven ulkopuolella.

Ulkoterassi jo iltavalaistuksessa.

Alku lähti iteltä nyt poikkeuksellisesti ihan sopivalla tahilla käyntiin. Pari ekaa kilsaa Olan etumatka pysy yhessä tolpanvälissä. Sitte oli nuo reitillä olevat hankalimmat rappu- ja muut rosopintaset kapeikkokohat, jossa kertaalleen koko letka pysähty kokonaan.

Majakallenousu oli raskas urakka, mutta laskuosuuven loppupätkällä sain näkyviin Norberton tutun selkämyksen. Selkämyksen saavuttamiseen mäni kyl pitkät siivut, ja perässä juoksin härskisti peesaten ainakin 500m.

Kisan jälkeistä juotto- ja syöttöaluetta.

Sitte ku käännyttiin Gran via de La Mangalta oikialle, mänin Norberton ohi, ja korttelin pätkän päästä jo maalisuoralla ryttyyttelin alta nelosen tahilla maaliin viimosen 400m.

Maalin jälkeen oli masiina, josta sai hetken jonottamisen jälkeen näpytellä oman tuloksensa ja sijotuksensa. Mie olin sijalla 5. omassa M65-sarjassani. Aika oli 35:07. Ola juoksi hienosti sijalle 2. samassa sarjassa ajalla 33:02, Norberto jäi lopussa 9s ja oli sijalla 6. Aika 35:16. Vesa oli sijalla 5. M60-sarjassa ajalla 31:38, ja Hanne pokkasi taas ykköspytyn sarjassaan ajalla 40:39.

Hanne keskellä sarjansa voittajana.

Ola vasemmalla kakkosena seremonijan kättelyosuudessa. Kaljasäkki oli neljän sekunnin päässä...heh...Onnea kuitenki kovasti!

Sitte nopijasti autolle lisäämään vaatteita, ja nestetankkauksen suoritin parilla pikasella jarrujuomalla. Käytii Olan sponsoroimilla kahveilla puhvetissa, ja jatkettii pyttyseremonijoijen oottelua... Se vähän viivästy ja veny ja meteli taas ylty puhvetissa väkimäärän lisääntyessä.

Hanne ja Ola sai pytyt noudettua, ja vielä oli tarjolla muonaa, vaikka meijän osan ruokaliput oli autolla. Napsutettii ruuvat napoihimme, ja alotettii kotimatka täysin vatsoin.

Sinne jäi vielä paikalliset hulisemaan, ja viettelemään pimenevää iltaa myöhäseen yöhön.

Mukava oli retki mukavassa porukassa, ja nyt jo kello rallattelee puolta kahta... Pitäs vissii käyvä jo hetekalle hervottomaksi, jotta jaksaa aamulla jalotella kävelykisan katsastukseen.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti