keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Aamun avaus

Wu-hanin, vain vähän yskittävät aurinkorillit, 3,50euroo.

Melkeen samanlaiset rillit, jotka eivät ilmeisesti yskitä yhtään? 170euroo.

Eilen minnuu nauratti kovasti nuo muutama päivä sitte "tienda Chinosta" ostamani aurinkorillit. Viime viikolla parit rillit mäni säpäleiksi. Yhet joutu ilmeisesti pokaalikaljakeissin runnomaksi, ja toiset unohin lippiksen päälle, ja kahville männessä tempasin lätsän rivakasti päästäni, ja rillit lensi kaaressa kovalle lattijalle, ja samalla ne jakautu moneksi erilliseksi kappaleeksi, joista ei enää yhtenäistä kapinetta saannu millään.

Tuon makijan naurun sain aikaseksi, kun netissä oli lähes samanlaiset rillit myynnissä 170 euron hintaan.... Heh miun maksama keskihinta rilleistä pyörii tuossa 3,5 euron tietämissä.

Kuka hullu maksaa aurinkorilleistä 170 euroo??? Uuno ei nyt kyl tähän hullujen joukkoon kuulu (muihin vähä-älysten rykelmiin kylläkin). Vaikka rilleissä olisi joku kirjailtu nimi: Rei-mani, Hei-bani tai vaikkapa Hii-mani, miuta ei saa liijan kalliita rillejä ostamaan millään. Miun rilleissä luki muistaakseni Wu-hani, ja pikku haittana on ollu niitä käytettäessä kova yskä, mut halvat nekin oli, ja muuten hyvät.

Toinen kestoaihe on ollu tuo jo vissiin "leipäepidemiaksi" (pan-epidemia) yltynny lenssu. Virusta jo vipeltää joka paikassa, ja peli näyttäs jo siltä osin pelatulta, eli vellit on nyt jo housuissa. Kaikenmoista rajotusta on ootettavissa lähiaikoina varmaan täälläkin? No sen näkee lähipäivinä.

Perslantijan Tokmannilla on kuulemma alkamassa Brändi-päivät. Meijän ei välttämättä tarvi sinne asti matkustella, vaan voijaan nuo Brändipäivät alotella täällä Torreviejassa, jos ei ihan täyseristykseen jouvuta tän Uunon rilliyskän takia, ja kertaalleen päästään tien toisella puolella olevaan Mercadonan kauppaan. Suunnitelmissa on alotella loivasti Brandipäivät 21centin keppanoilla, ja siitä siirtyy 1,95 euron kuohuviiniin ja vasta parin päivän päästä noihin väkevämpiin aineisiin, kuten tuo Brändi lienee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti