sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Kävelyn Espanjan Mestaruuskilpailut, Torrevieja 16.2.2020.

 
Aleksi Ojalan olympiarajan 3:50 rikkominen 50km:n kävelyssä Torreviejassa Espanjan Mestaruuskisoissa ei vielä onnistunut, mutta varmasti alle menee, luottaa Uuno.

Kisan nopein, Latvian Ruslan Smolonskis.

Aamulla lähettii aikalailla väsyneinä "vanhoilla silmillä" kävelemään Torreviejan keskustaan ja kattelemaan kävelyn Espanjan Mestaruuskilpailuja. Siellähän myös Aleksi Ojala yritti olympiarajan 3:50 alitusta 50km:n matkalla.

Kisaajia aallonmurtajan juurella.

Käveltii aluksi aallonmurtajan juurelle. Siinä aikamme kateltiin kisaa, ja lähettii sitte valumaan maalialueelle päin keskustan kortteleita. Kovanlaista hommaa on tuo kävely, vaikka siinä ei juosta tarvikkaan, ja kisan loppua kohti naamanilmeistäkin päätellen koveni loppua kohti.

Vasemmalla: Ivan Pajuelo Peredes 2., keskellä voittaja Ruslan Smolonskis, ja oikealla Alvaro Martin Uriol 3.

Aleksi joutu kisan jättämään kesken, viemärikaivon kannen ja polvinitkahuksen takia..harmi homma, mutta mahollisuuvet on hyvät vielä tuo raja alittaa. Onnea seuraavaan yritykseen!

Aleksin omat kommentit kisasta löytyy TÄSTÄ.

Kovasti oli kannustusta kaikille kävelijöille, erityisesti "oman kylän" Corchetelle.

Torreviejan oman pojan Corcheten taistelu tuotti tulokseksi sijan 6. Onnitelut!

Corchete maalissa.

Eilisellä kokoonpanolla kateltii kisoja, ja välillä käytii kahveilla ja jatkettii urakkaamme. No helpommalla kyl päästii ku kilpailijat, jotka jotkut oli ihan kantokunnossa maalilinjan ylitettyään.

Sitte lähettii kävelemää viijen kilsan päässä olevalle mörskälle. Vesa tarjosi myös autokyytiä, mutta aurinkoisessa kelissä kävelyä ei siihe kuitenkaa vaihettu.

Kisan tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti