keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Viikon pisin lyhyissä pätkissä ja sopivanmittasissa kalisongeissa


Matkustelin eilen taas tänne aurinkosempiin maisemiin takasin. Mukava oli kyl piipahtaa Kouvolanki kylällä harrastamassa lasten kaitsemista ja mökkeilyä, vaikka kelit oliki koko ajan enempi sateiset.

Innoissani oli lysti heräillä, ja vejellä lähes pilvetön taivas esille ikkunasermien takkaa. Kahvien jälkeen lähettii molemmat ulkohommiin.

Mie kyykistelin LaMatan kautta ekaks Pinomariin, ja käin Kyllikin tykönä sopimassa auton lentokentältä ajon alustavan aikataulutuksen. Siintä jatkoin Patricion baarille kahville. Patriciohan on kotosin Chilestä. Siellä istu myös espanjalaine mies, jonka nimmee en muista.

Lämpenevässä ilmassa jatkoin jalkapelisampaani kohti Guardamaria välillä juosten, ja välillä kävellen. Rannan kuppilaosuuden kävelin kokonaan, mutta sitte taas yritin juoksuu, kun pääsin kalastajien mökeille, ja edelleen palmupuistoon.

Majakalle ei nyt päässy, kun siellä oli remontti meneillään. Venesataman kuppilassa nykäsin yhen kohvin, ja jatkoin Segura-joen vartta 332:n tuntumaan, ja siitä edelleen Wokki-restaurantin ohi teollisuusalueelle. Siinä alkupäässä oli meneillään historialliset kaivaukset parinkymmenen kaivajan voimin. Aluehan on Guardamarin linnotuksen lähellä. Mie nousin linnotukselle sieltä takakautta.

Sitte mänin taas keskustaan, ja siellähän on keskiviikkosin markkinat, joita kattelin muutaman korttelin verran, mutta mitään en riesakseni voinnu ostella, kun matkaa oli takana viitisentoista kiloo, ja eessä vielä ainaki saman verran.

Merkadonasta hain urheilujuomaputelin ja sen lipittelin sitte takatullessa tyhjäksi tyhjään päähäni. Juoksu ei enää takatullessa oikeen maittannu, ja kävelynkin maittamisen kanssa alko olla ongelmaa.

Matkamittariin tuli kilometrejä 31, josta oli 17 tuhatta metriä juoksuu.

Loppupäivä onkin sitte ollu vähän hiljasempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti