lauantai 25. tammikuuta 2020

Pari kankeeta ja kasvi

Kuvassa kasvin alla tauolla pari "kankeeta". Vasemmalla Kankee, ja oikialla Uuno kypärä, ja ilmeestä päätellen myös mietintämyssy latvuksen suojana.

Kuva on otettu toissapäivänä, jolloin pyörällä pärryyttelin tuolla Punta Priman, Orihuela Costan ja Zenian suunnilla reilun 40km:n verran.

Eilen oli veto ihan nollatasolla, ja liikkumiset jäi kävelylenkkiin tuonne Valencianan kaupoille. Siellä selvisi, että Uunon kamerapisnes mäni vähän mönkiin, ja tarvittavaa tavaramäärää ei ollu saatavilla. No se oli vähän jo kyl ennakoitavissa. Sitte käväsin Chino- puotissa, ja ostin pari värityskirjaa, ja erivärisiä muovailuvahoja iltojeni ratoksi.

Kuva on Punta Primasta, ja vasemmalla on Nautilus-kapakki ja kaukana näkkyy Torreviejan "valot", ja talot.

 Tänää oli kyl sitte toisenlaine meininki päällä, eikä aamupäivän tihkusade Uunoo pijätelly. Aamulla käin huilipäivän jälkeen kävely/juoksulenkillä. Kävelyy n. 5km ja juoksuu pätkissä reilu 3km Uunohyvällä keskitahilla 4:47.

Orihuelan Costaa.

Sitte lähin Kankeella Guardamariin, ja siitä jokivartta pitkin Rojalesin, Benijofarin ja suolajärvien kautta takasin Torreviejan hulinoihin. Liikuntametrejä tänää reilu 50000. Vielä kerkijäs...heh, mutta tuskin enää viittii, kun on kohta laitettava läskit pannulle, ja sitte alkaa aina raukasemaan, ja ne samat läskit tulee sitte myös silmille.

2 kommenttia:

  1. Mainiot kuvat. Nyt on kameran liipaisinsormi ollut taas syönnillä.
    Jatka samaan malliin, kannustaa Pate.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pate kannustavista sanoista. Kovasti tulee räpsityä, ja kohteita piisaa, vaikka tänään kyl näytti siltä, että Rio Seguaran aallonmurtajan kissoille on saattannu tulla kova kohtalo? Normaalisti kissoja on kymmeniä, mutta nyt näky vaan kaksi tuon Glorian jälkeen? Vai oisko ne kissatki pelannu tuota vaaralliseksi käynyttä Korona-peliä? Mietiskelee Uuno.

    VastaaPoista