sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Herättiin ajoissa

 Aamuinen Valetan maisema.

Aamulla eilen ennen aurinkoo oltii jo liikenteessä. Mie kävin vajaan kahen kympin erittäi keykäsellä Kankeekyyvityksellä Valetassa kääntymässä. Ola heitti juoksulenkin.

Sittehä oli sovittu juoksunumeroijen hakureissu Santa Polasta, mikä on parempi vaihtoehto, kun hakee numerot vasta kisapäivänä hirveessä ihmisryysiksessä. Joren ja Hannen kyyvillä mäntii.

Santa Polan linnotus.

Kisa expossa ei ollu suurta ryysistä, kun oltiin aikasessa liikkeellä. Orihuelan Media Maratonin ja Tragamillasin osastossa piti pistäytyy Pacoa morjestamassa. Harmi ku Uuno sössi nuo lennot, eikä pääse Orihuelan kisaan osamlistumaan.


Orihuelan Puolimaratonin ja Tragamillasin osasto.

Numeroijen ja bolsien jako suju mallikkaasti, ja pistäyvyttii kahvilla ja sitte jo takasin mörskälle. No kauvaa ei miulla ollu aikaa mietiskellä, vaan lähin kohta tallaamaan kohti Pinomaria, ja sieltä autolla Alicanten lentoasemalle, ja sieltä autolla ajelu Santa Polaan, ja Vellua morjestamaan. Sataman rantakuppilassa jutusteltiin, ja parituntinen vierähti nopeesti. Autolla Pinomariin ja lompsien auringon laskun aikoihin mörskälle. Riisi-tonnikalayhistelmä helttaan ja hetikohta hetekalle. Siinä oli settiä eiliselle tarpeellinen määrä ja kiloja 30.


Numeroijen jako suju mallikkaasti.

Mukava oli rauhassa lompsia Pinomarista La Matan kautta mörskälle, katella ihmispolosten turhia turaamisia, ja auringon laskua suolajärven taakse.

Kello kolme herätys, ja loppuaamu mänenee enempi valvoessa ku nukkuessa. Kohta kisaromppeet kasaan ja nokat kohti Santa Polaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti