sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Tuohta


Guardamarin huvivenesatama.

Oli tänää hieno päivä kaikin puolin, eikä vähiten ilmojen puolesta. Lämpöö ja aurinkoo piisas koko päiväksi.

Vaikka lähtö oli eilisten liikkumistenki takia vaikeeta, ni kuitenki kämppä tyhjeni reilusti ennen puoltapäivää.

Patricion baarilta lähettii jatkamaa tämmösissä maisemissa.

Mie mietiskelin otanko repun mukaan, vai enkö, mutta kämpille sen jätin. Repun ja sen sisällön voi korvata "tuohella". Tuohta kun on mukana tarvittava määrä, voi puotista ostaa sen minkä tarvii. Uuno ei paljoo tarvii, ja tuohimääräksi piisaa alta vitonen normaalisti, niin tänäänkin.

Rojalesissa ois tänää ollu Duatlonikisa, ja sinne ois ollu mahollista männä kattomaa, ja La Matassa ois ollu sika-juhlat, jota en tienny ku vasta iltapäivällä, jotta sinneki jäi mänemättä. Ola oli käynny. Juhlissahan tarjotaa ilmatteeksi rillattua sikaa, olutta ja muutaki virikettä.

Hyvä on näitä baanoja rymistellä vaikka kävellen.

Näijen kinkerien sijaan mie suuntasin ekaks Patricion paarille kahville. Tarkotus oli vähän juosta, ja loput kävellä, kun jalat oli kaikin puolin ja joka puolelta jo valmiiksi väsähtäneet eilisestä ja luometkaan ei yöaikana pysynny ala-asennossa ihan riittävää aikaa.

Nää portaat piti johtaa rannalle, mutta päässä oli parin metrin pudotus. Glorian perhana oli vienny viimesen pätkän  rappusista johonkin parempaan talteen.

Se vähä juokseminen kerrytti 6km mittariin, ja loppukävely reilut 25km...tarkkaa lukemaa en nyt saannu teknisten ongelmien takia.

Miun jalkalenkki suuntautu tänäänkin tuonne Guardamariin. Siellä rymysin rantapaseoo, siintä Reina Sofian puistoon, ja edelleen palmupuistoon, ja siitä suikkasin rannalle ja takasin palmupuistoon ja siitä Rio Seguran majakalle se kiertäen, pikku pätkä Seguran vartta ja keskustan kautta takasin.

Siellä se majakka jo pilkistelee aallonmurtajan päässä.

Takatullessa poikkesin Pinomarissa teellä, ja siitä jatkoin todella väsyneenä mörskälle...saa nähä pysyykö tänä yönä luomet ala-asennossa tarpeellisen määrän. Luulisin, että pysyy, vaikka se näkeminen ei onnistusikaan.

Enää majakan kierto, ja ei kun takasin mörskälle. Takana 15km, ja edessä saman verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti