lauantai 17. marraskuuta 2018

Mikkeliin


Tänää pitäs ruuttailla "Mikkeliin" juoksentelemaan neljän hengen voimaryhmällä. Paikallinen Mikkelihän on nimeltään San Miguel de Salinas, jonka kaikki tietää olevan tuolla Torreviejan suolajärven toisella puolella olevalla kukkulalla.

Mikkelissä ei oo tullu nyt kisailtuu vuoskausiin. Edellisen kerran käytii siellä kattomassa kisoja Rouva-Uunon kanssa. Silloki tais olla taas joku vaiva päällä, kun vaan kateltiin?

Ilmottautuminen oli vähän hankala homma, kun tuo ajanottovirman (Dorsal21) lanketti ei hyväksy suomalaisen passin numeron muotoo, ja ilmotusta ei siten voi tehä suoraan. Viime viikolla meijän ilmotusten tekeminen mäni vähän Uunolta viime metreille, ja kun piti erikseen s-postilla kysellä lisäohjeita, oli epävarmaa päästäänkö kisaan ollenkaan? No kyl sieltä nopeesti tuli ohje, ja saatii itellemme osallistumisluvat...heh...vaikka Uuno sössi lanketin täytön sillee, että nyt Uunon ja Kakenki sukunimiin on tullu käyttöön vähän lisäsanoja mm. Roadrunners. Osasyy kyl tästä sössimisestä lankijaa tälle hiplausluurille, ja sen automatiikalle.

No lähetin kuitenki siitäki ohjeistuksen mukasen reklamaatijon, mutta vielä ei oo meijän nimet oikeiksi oijenneet. Ehkä eivät oikenekkaan? No sitte juostaa niillä nimillä, mitkä listoilla on. Tuskin ne juoksemiseen mitään vaikuttaa?

Ilmaksi on lupailtu kisahetkelle vähän tuulista 6m/s ja +17°C:n lämpötiloja. Lenkki on 7km pitkä, ja juostaan kahtena rinkinä kylän kujilla. Saattaa olla mäkinen ja hininen reissu, kun tuo Mikkeli on aikalailla lintallaan, eikä oo tasamaata ainakaan sillo ollu ku ite on siellä ajellu.

Illemmalla lissää, jos jaksaa nyplätä.


4 kommenttia:

  1. Toivottavasti Mikkelin reissu meni hyvin. Niin tuttu paikka minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäni...heh...kyl oli mukava paikka ja mukavat porukat....ja tarjoilut. Ihan mahtavaa.

      Poista
  2. Onnitelut olitta Kaukonkanssa taasen juosseet menestykäästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ola..oli mukava retki ja kaikki oli kohillaan Uunoiluu myöten! Toivittavsti päästää talvella jatkamaan?

      Poista