torstai 1. marraskuuta 2018

Meinaamista


Tääl on aika miettiä syntyjä syviä. Ei kyl pitäs sitä tehä, varsinkaan Uunojen. Se kun tuppaa vetämään mielen matalaksi ja taivaan mustaksi, vaikka aurinko paistaakin lähes joka päivä.

Huomenna tullee Torreen leiriytymään lissää heimolaisia, ja juoksuvoima ja nopeus lissääntyy huomattavasti koko "kylän" aluveella.

Tänää aamupäivällä käväsin kylän toisella puolella pienellä pyöräpätkällä 15km:n verran. Tarkotus oli myös yhellä "salilla" käyvä voimailusetti vetasemassa, mutta jäi meinaamiseksi. Tänää ku nuo pyhät miehet vietti päiviään, ja kenttä oli varattu paikallisten toimesta, eikä tämmönen turistin puolikas viittinny männä niijen peliä häiriköimään.

Käin kahvilla ja ajelin mörskälle pyykin pesuun. Sen kun sain kytisteltyy loppuun, ja rätit viriteltyy nyörille, lähin jalkalenkille. Suunnistin Aromatica puistoon. Siel on niin monta "salia", että sinne pääsee varmasti voimailemaan.

Vetelin normisetin läpi, ja jatkoin juoksuu 332:n vartta LaMataan ja siitä luonnonpuistoon. Eka kilsa mäntii 6min/km tahilla, mutta siitä vauhti kiihty ja oli 8,5km:n jälkeen 5:21 luonnonpuiston päässä. Siinä pienet venymiset ja tornissa pari kuvaa, ja huikka huuleen, ja takasinpäin vielä ripijämmin. No 3,5km tulin lähes Uunon kympin kisavauhilla 4:50...4:55 taheilla....heh....siihe se sitte tyssäs 12km:n kohille...pistin kävelyksi. Sitte vielä pätkissä kokosin pari kilsaa samalla tahilla, yhteensä 14km. Loppumatkan kävelin, ja mietin maailman ja itteniki menoa........melkosta meininkiä....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti