maanantai 14. maaliskuuta 2016

XXXVII Medio Maratón Ciudad de Murcia. 13.03.2016

Murcian maalisuoraa, jossa pituutta piisaa liianki kanssa.
 
Sunnuntaiaamuna oli sitte vuorossa kolmas " kääkkijen" perättäinen viikonloppu jollon jolkattiin puolimaratonia ihan "kilpamielellä".

Kyllä se "kilpamieli" on vuosien karttuessa ajallisesti ajateltuna ropsahtannu Uunolla tuonne "hölkkämielen" puolelle ja pahasti. Muuten kyllä on tallella hetkittäin sama tunne tuohon kisaamiseen kun nuorempana ja parempikuntosena. Tietysti tuo "kuntoki" on aina pikkusen suhteelline käsite.

Murciassahan on aina tuhatmäärin juoksijoita, nytkin 3000, ja järjestelyt mainijot. Reittiki on ihan ok, vaikka mutkia ja "kolmesataakuuskymppisijäki" kurveja on muutamia. Mäkiä jos ettimällä ettii saattaa yhen pienen ja lyhkäsen töyssyn löytää, mutta ei juuri muuta. Olosuhteet oli taaskin ihanteelliset ennätystuloksiin: 13-15 astetta, tyyni ja auringonpaisteinen keli.

Uunon "kisaraportin" julkasuu on hijastannu nyt myös se, että Uuno ei Crono3:n tuottamiin tuloksiin pääse käsiksi ainakaan vielä....heh....ja pootijumipaikka taasen varmaan ois kirjailuintoo vauhittannu vastaavasti.

Sitte männää siihe omaan juoksuuni. Alku oli taas yhtä räväkkä ja ripijä ku parissa aikasemmassaki. Käsijarru ja jalkajarruki päällä olin alussa vetelevinäni, mutta kello näytti vaan sitkeesti vajaata kymmentä sekuntia nopeempaa vauhtija mitä olin tavotevauhiksi suunnitellu alkukilsoille.

Paras keskivauhtilukema, jonka näin esijuoksijassani oli 4:22 ja paras kilsa kisassa oli kympin kohilla 4:10 keskivauhilla. Miun koko aika oottelemaa totaalista hiipumista ei nyt tapahtunnu, ja keskivauhti tipahti vaan 3 sekuntua tuosta parhaasta lukemasta.

Loppuaikani oli 1:34:30, juostu matka 21,437km keskivauhilla 4:25. Keskivauhti petrasi 4 sekuntija edellisestä Cartagenan kisasta. Tällä tuloksella "Uunonen" oli nyt M-60 sarjassa seittemäs. Tyytyväine oon ite juoksuuni, ja suunta on oikeeseen suuntaan.

Kämppis- Ola tekasi taas hyvän juoksun ja ajan tän "leirijakson" viimesessä kisassaan, vaikka Alicanten Apolanan mies oliki nyt nopeempi. Siis Olli oli nyt kakkonen.

Olli juoksi mainijon ajan ja taas pootijumilla, nyt kakkosena.

Mikko joutu juoksun keskeyttämään reilun kympin kohilla.

Tänää aamusella askartelin elämän peruskysymysten parissa reilun kymmenen kilometrin matkan pyörän satulalla vauhin ollessa juoksuvauhtia. Harjotteluintoo homma taas avitti, mutta lähestyvä Rouva-Uunon maihinnousu aiheuttaa kyllä reeniohjelmaan enempi iltapainotteista ohjelmaa ehkä muijen askareijen parissa?
 

Alicanten Apolanan nuorempaa juoksijapolvea

Tuloslinkin laitan TÄHÄN, vaikka en ite pysty linkin toimivuutta tarkastamaankaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti