perjantai 4. maaliskuuta 2016

Jutustelin sekavia

 
Kuva on Torren karnevaaleilta. Appelsiinitarhan vaheilla on yhtä nirkonen vaatetusmalli, oli keli mikä tahansa.

Toissapäivänä sain "tekastuu" ekan yli parikymppisen juoksulenkin nyt kevätpuolella.

Juoksentelin tuonne Masan mäjelle ja siintä La Matan lankkukäytävien kautta markkinapaikalle. Siintä jatkoin Pinomarin "sairastuville". Tuvan asiakkaat oli hyvässä toipumisuuntasessa olotilassa, mikä oli hyvä juttu.

Pinomarista jatkoin Pinada Beachin liikenneympyrään ja siintä Camino Los Curros'in varrella olevan Guardamarin maalaismarkkinapaikan ohitte.

Tarkotuksena oli jatkaa CV-895:n ylitte maston juurelle, mutta "appelsiinitarhan vahti" huuteli siihen malliin, että käin jututtamassa. Miun espanjankielen taito ei mihinkään syvällisempään jutusteluun taivu, eikä muutenkaan tuo "appelsiinipisnes" minnuu erityisemmi kiinnostannu. Niinpä käännähin takasin kohti Torreviejaa suunnilleen samoja jalanjälkijäni.

Torren keskustaa. Keskellä kasino, ja "soittoniekkapatsastelijat" naamat vihreinä.

Eilen sitte mäntii päivä kahen satulalenkin siivittämänä. Eka reilu 15km Valetaan. Siellä rannalla oli Caffi mukavasti edustettuna lentopallopelissä ja katsomojoukoissa kanssa. Aikani jutustelin sekavia, ja sitte jatkoin mörskälle kahvin lipitykseen.

Meijän heimolaisia lentopallon peluussa ja katsomossa.

Toinen lenkki oli vitosen verran pitempi ja suuntautu Los Montesiinos'iin. Sieltä hinkattiin takasin kovassa vastatuulessa.

Toissa-aamun näkymä meijän kattoterassilta. Näitä luonnon taijeteoksija ei kamera pysty tallentammaa semmosena kun silmä sen näkkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti