lauantai 5. maaliskuuta 2016

Norski-juoksija


Kaikki kuvat on eiliseltä aamulenkiltäni lähitienoossa. Tässä luonnonpuiston alkupään näkötorni.
 
Satakunta metriä luonnonpuiston portilta avautuva hermojenleppuutusnäkymä.

Eilen kerkisin ennen auringon ilmaantumista aamulenkilleni. Tosin lenkistä oli puolet kävelyä. Pääsyy kävelyyn nyt oli huominen Cartagenan puolimaraton. Useimmin käyttämäni syy kävelyyn on "tekosyy" ja ehkä toisena tuo vasuripolven vaiva.


La Matan suolajärveä.

Kävin Masa-hotellin vieressä olevassa puistossa kattelelemassa merta ja siintä jatkoin La Mataan. Rannalle kerkisin sopivasti auringonnousuu ihhailemaan. Todistusaineiston mukkaan Ola oli samalla hetkellä samalla rannalla, mutta vähän kauempana. Siinä videoin vasarallani pikku pätkän, ja sitte jatkoin luonnonpuistoon. Siellä kävin ekassa näkötornissa muutaman kuvan ottamassa.

Luonnonpuiston aijanvierustaa, jossa on kilsan verran nousua "Pulukopeille".

Luonnonpuiston aijanviertä nousin "Pulukopeille". Siellä törmäsin "mustanpuhuvaan" Norski-juoksijaan, jonka synnyinseudut lienevät tuolla Etiopian suunnilla. Torreviejan puolikkaalla Norski oli maaliin kerinny ajassa 1.12.16 ja oli kisan neljänneksi ripein.

Siinä juteltiin pitkät tovit pääosin juoksusta, mutta vähän muustakin elämän meijän etteen heittämistä risuläjistä.

Lopuksi toteaisin, että kyl tää on mukava paikka kaikille liikkumisesta tykkääville, ja kyllä täällä pärjää semmosetki, jotka joutuuvat pyörätuolissaki istumaan...miekin muutaman mukavan tunnen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti