perjantai 18. maaliskuuta 2016

Roteiiniräppänä

Tännää jo sain aikaseksi pitkän siivun. Eilenki oli jalat vielä senverta vetelässä vejossa, että "pitkästä" ei mittää tullu.

Inspiraatijon oottelu veti lenkuran alotuksen iltapäivän puolelle. Mittari näytti 21 plusastetta, vaikka oli ihan pilvessä. Tuuli kyllä aika navakasti.

Lenkkivarustuksen valinta oli siten helppo, sortsit ja T-mallinen paita. Täysistuntoon osallistuin nyt vasta viime tipoilla just ennen lähtöö, ku en halunnu viimeviikkosesta takalautaongelmasta ruveta nyt kärsimään.

Lähin kyykyttämään Pariisia ylös...heh...homma tuntu "helpolta" ku nuorempana heinän teko. Rauhassa siivuttelin ohi Quironin ja pulukoppien alamäen luonnonpuiston portille. Siinä muutama kulaus juomapullosta ja pullon täyttö ja luonnonpuistoon....edelleen ihan mahtava viilis ja vauhti.

Senverta oli ilo kirmata, että en jäänny luonnonpuiston päähän venymään ja venyttelemään niinku muullon usijasti, vaan vetelin yli Grevilenten tien ja siitä edelleen radanpohjalle.

Vauhti edelleen kiihty ja radanpohjalla 11. kilometri keskivauhilla 4:37! Lähes Uunon kisavauhtija. Radanpohjalla entisen Grupo Corleonen kohilla käännyin takasin. Muutama ryyppy vesinassakasta ja samaa reittiä takas läpi luonnonpuiston. Kyyti edelleen ihan ok vauhtia....oispa ollu tänään kisapäivä...heh...ja oispa haitari, ja vielä jos soittaaki osais ois elämä kohillaan.

Luonnonpuiston portille ku taas kerkisin, mittari näytti jo juostun reilun 18km:n keskivauhiksi 4:57. Muutama ryyppy taas vettä ja putelin täyttö ja noin kilometrin mittaseen pulukoppiylämäkeen. Se kyllä mäntii rauhallisesti "juosten konttaamalla", ja keskivauhti tipahti 5.00: aan.

Sittehä oliki muutama kilsa lähes tasasta ja viimone kilsa vauhilla 4:36, mutta osa siitä on Pariisija myöten ja melkosta alamäkijä. Kokonaisjuoksumääräksi tuli 22,2km ja keskivauhiksi 5:00. Paras reenisiivu tähän mennessä kevätsessijolla.

Kämpille ku kerkisin, rupesin heti kurnuttamaan kaikenmoista kamaa sisuksiini. Patinkasvatuspuolellahan sanotaan, että "roteiiniräppänä" on auki puol tuntii reenin jälkeen. Täällä juoksupuolella ei niinkään tarvi roteiinia, mutta neste- , hiili- ja hydraattiräppänän aukiollessa on hyvä lirutella ittesä taas hyvään tasapainoon, eli juuva ja syyvä.

Kuva on värikkäästä ja osin vähäretonkisesta Torreviejan tän vuotisesta karnevaalista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti