sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Redovan 27.09.2015



ONNITTELUT HANNELLE!

Se tuli sitte lopetettuu tää 3,5 kuukautta kestänny selväjärkinen kausi Uunon loppuelämässä....no sanosin heti, että kyllä kannatti alkaa taas järettömäksi. Niin oli kertakaikkisen mukava retki tuonne Redovaniin. Siellähän oli tarjolla vitosen ja kympin mittaset kilpajuoksut. Paikkahan on tuolla Orihuelan likkeellä, vuoren juurella ihan hulppeissa maisemissa. Jyrkkä, pystysuora vuoren rinne kohovaa ihan kylän takana ja vuoren suuntaan maiseman ja taivaan peittää tuo jyhkijä vuorijärkäle.
 
Redovanin taustalla vuoristoo piisaa.

Meitähän oli kolme rautasta persoonaa nyt mukana retkellä: Hanne, Jore ja Asta ja Uuno lisäks rautasen joukon jatkeena.

Aamulla kyykättii kilsan päähän Pariisin petoniaijan kuppeelle ja siintä lähettii kasin maissa ajelemmaa Orihuelan suunnille. Jore ohjasti virheettä vuokraruunan Redovaniin.

Siellä sitte vanhoilla rutiineilla etittii kisapaikka ja käytii Torsaalit noukkimassa ja haistelemassa kisapaikan viilistä. Sitte takas kulkupelille ja kisarätit niskoille. Hanne ja mie juostii molemmat kymppi.

Sitte verryttelemää, ja kintut tuntu ihan hyviltä, ja muutenki oli mahtavaa taas tarttailla. Samat Iberian naamat siellä oli vielä hengissä ja muutaman kanssa "Olat" vaihettii ja muutama muukin Uunon muistama sananen.

Tapojensa mukkaan Uuno ei nytkään tartissa ruvennu isompija tasotuksia antelemmaa, vaan oli ihan eturivin hajuettäisyyvellä.

 Kisa alko taas entiseen malliin ja liijan kovvaa hyökättii ekaan mutkaan. Puolen kilsan kohilla vilkasin Esijuoksijaani ja se näytteli keskivauhtija 4:06. Siintä se sitte alko tasaantumaa (eli hijastumaa), mutta vielä kolmosen kohilla kyyti oli 4:15, mikä nyt oli ilman muuta Uunolle liijan kovvaa kyytijä.

Värvättii meijän porukkaan muutama vahvistus.

Kymppihän juostii kahtena lenkkinä, ja ekan Uuno selätti ajassa n.21:50. Välillä oleva Roketti-Rolli yhistelmä kyl anto Uunolleki kovasti lisäpotkuu 150 desin ja pelin volyymilla soitellessaan.

Seremonijan ootteluva.

Maaliin mie kerkisin ajassa 44:08 tai jotaki sinne päin ja olin sarjassani jossaki seittemän kieppeillä. No se sitte varmistuu vasta virallisista tuloksista. Keskivauhiksi tuli nyt 4:23. Tyytyväine ite oon tähän talvikauven avaukseeni.

Hanne oli omassa sarjassaan kakkosena. YES, ONNEE HANNELLE!

Sitte alko se palkintoseremonija, josta ei ääntä, liikettä ja muutakaan kyl puutu. Koko lavetti oli välillä ihan piripintaan täys väkkee....

Kovasti sopi pyttyseremonijaan väkijä.

Iberijan kisojen parasta antija on kyllä sitte tarjolla rapijasti kisojen päätteeksi. Oli etelän hetelmää, juomisija ja syömisijä senverta, että "Kisut mallillaan" sieltä sitte vyöryttiin kohti autova...

Uuno ootteli kisan jälkeen olutseremonijan alkuu...

Suuret kiitoksen Jorelle ja Hannelle mukavista hetkistä Redovanissa. T. Uuno ja Asta.

Kuvija pistelen TÄHÄN.
Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Joo...siltä ainaki nyt vielä näyttää....mukavaa kyllä kun vielä pystyy osallistumaan. Kohtahan jo sieki oot remmissä mukana.

    VastaaPoista