keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pikku hetkonen hetekalla


Eile tuli iltapäivällä läpsyteltyy 16km:n kiekura tuolla luonnonpuistossa.

Aamusella lähettii tännää kävelemää La Matan markkinoille. Sieltä koukattii kiinanmiehen kauppaan hakemaa polkupyörään valoja. Hyllyssä oli yks kappale sopivija ja sen koppasin kyytiini ja kassalle. Halusin kassahenkikön aukasevan paketin ja laittavan siihe patterit myös sissään, ni samalla tuli tehtyy tuotteelle käyttökunnon tarkastus. Hyvä, että tällee toimin, nimittäi vekotin ei ollu käyttökuntonen. Toisessa pariston päässä ei ollu ollenkaan nastaa, ja valaisimmee ei valoja ilmaantunnu.

No sitte piti tyytyy ottalohkovalooon. No saahan senki tarvittaessa omalla ottalohkohihnalla köytettyy pyörään kiinne, jos miliisi sitä ruppee vaatimaan. Mie oon toistaseksi pijelly valoja vaan ottalohkoilla, eikä siitä vielä oo moitteita virkavallan taholta tullu.

Sitte lompsittii mörskälle takasin. Matkaa tuli tusinan kilsan verran lompsutteluu...nytte on hyvä olla pikku hetkonen hetekalla. Reikäne sisäkumi pittää vielä saaha paikattuu ennen lauvantaina polkupyörillä tehtävää Rojalesin kisareissuu.

Kattelin tuossa jo muitaki kisoja ja niitä tuntuu kyl löytyvän pyöräilymatkan päässäki....pittää vielä tarkentaa kalenteri kunhan saapi kokemusta tuosta ekasta "pyöräjuoksukisasta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti