sunnuntai 14. helmikuuta 2016

XVIII Medio Maratón y 8K Ciudad de Orihuela. 14.02.2016

 

Tänää oli kisarynnistysrintamalla vuorossa Orihuelan puolimaraton. Kisa ei kylmäksi kettää jätä, vaikka keli olis kylmä. No nyt sekkää ei sitä ollu, vaan lähtöhetken +17 asteesta se jo kisan aikana kipus kahenkympin pintaan. Tuulimittari kyllä tapitti melko kovia lukemia. Hansikkaalla arvioituna 10m/s...saatto olla ajoittain kovempiki?

Tällä porukalla tänään rynnisteltiin. Kuvasta puuttu valmentaja-valokuvaaja-kuljetuspäällikkö Jorma.

Jorma hoiteli jämerästi entiseen malliin asijat kohilleen.

Mikkohan oli taas ilmot hoijellu ja torsaalit hajettii tutusta paikasta ja asijaankuuluvat "juoksijan kassit". Siinähän oli sisällä nyt mm. Pitkähihanen pusakka. Ja maalissa jaettiin pyyhe joka Mannelle ja Mairelle.

Verryttelyt saatii hoijeltua ja muutamat tutut Epsanjanjuoksijat käteltyy ja tarttiviivoille. Kämppis tuli vierelle ja hyvissä asemissa oltiin melko lähellä eturivijä. Sitte alko Uunon Karmee Esijuoksija "jätättämään" ja kadotti usijan kerran talojen välissä yhteyven korkeempiin tahoihin. Sillohan se vekotin ei tiije omasta eikä ko. ranteenkaan olinpaikasta mittään, ja kaiken maaliman lakutoimitukset jääpi tekemättä.

No kyl se ennen tarttija sai yläkertaan yhteyven ja Uunoki pääsi pikku alkupaniikista lähtemään ja kellottelemaan aikojansa. Kisassa on heti alussa pari ysikymppistä mutkaa ja ryysis ja taistelu pystyssä pysymisestä ja hyvistä paikoista on armoton. No eka kilsa mäni kuitenki johonki 4:50 pintoihi eli ihan ok.

Nyt oli kyl ihan toine meininki ku Santa Polassa ja parin viikon reeni oli nopeuttannu kinttujen siirtelyy vähäsen, mikä näky keskivauhin paranemisena.

Homma mäni suht oman käsikirjotuksen mukkaan tuonne 17 km:n kohille, mut sitte tuli vaikeuksia ja lopussa viimesen 4km:n keskivauhti tippu kymmenisen sekuntii, ja siten kokonaiskeskivauhti tippu pari sekuntia. No mahottoman tyytyväine oon omaan juoksuuni.

Loppuaika oli 1:36:34 ja sillä heltisi sija 7. omassa sarjassani M60 (Categoria F). Verrattuna Santa Polaan homma mäni kyl yläkanttiin....kova tuuli...vaikeempi reitti ja reilut 2,5 minuuttia parempi aika.

Ollihan sen M60-sarjan voitti. On se vaan kova "luu", ja ennenkaikkea JUOKSIJA!

Hanne voitti ja oman sarjansa ylivoimasesti.

Onnittelut teille molemmille!

Mikko joutu nyt keskeyttämään oman juoksunsa jalkavaivojen takia....harmi.

Mukava oli päivä, ja illalla vääntäyvyttii Voitto-Olan kanssa jalottelemaan kovassa myrskytuulessa 7km:n lenkki kylille ja takas mörskälle. Kiitos myös Tornion kannustusjoukoille hyvästä avusta juoksun aikana...

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA laitan TÄNNE. (Huomenna)

2 kommenttia:

  1. Hyvin nousee kunto, kohta taas podiumilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinne on kyllä vielä monen lenkin, vellilautasen ja minuutin matka, mutta koitetaa vielä juoksennella kun pystytään. Sinne myös hyviä lenkkejä!

      Poista