lauantai 13. helmikuuta 2016

Avo-auto

Täällä tullee noita ilmasija taijeteoksia tihruteltuu aina ku auringon nousun tai laskun aikaan hollilla sattuu olemaan.

Eihän myö sinne Pohjois-Koreaan niitä pilettijä sitte saatu. Oltii jo liijan vanhoja ja muutenki rapakuntosija, ja väärän väriset ulsterit päällä. Suurempi lähettiläs meijät heitti pihalle ennenku ees päästii niitä viisumilappuja täyttelemään.

No ei myö siintä sen enempää masennuttu ku mitä normaalisti tää vanhuus välillä masentaa, vaan päätettii lähtee Korean reissun sijaan juoksemaan puolikas viikonvaihteessa.

Uunon tavotteet ei pootijumille ylety, mut kyl täällä kämpillä kyl oleilee toine käppänä, joka sinne taas kiipijää, jos kisa käsikirjan mukkaan mänee, vaikka kämppis joutuu linkkasemaan yli-ikäsenä meijän räkänokkanuorukaisten sarjassa.

Uuno olis tyytyväine, jos Santa Polan ajan alittasi, kun tuleva kisareitti on vähän vaativampi, ku tuo "Polan" ihannereitti.

Tähän loppuun mie linttasen kuvan omin lupineni, jonka oli lähettänny hyvä keksijäystäväni Savonmaalta. Ystävä oli meinannu ruveta avoautoo tekemään, mutta kesken nysväyksen oli Perslantijan kelit männy niin vilposeksi, että homma piti lopettaa kesken. Toinen ongelmakin oli teko-intoo laskennu ku huomasi, että ei oo ku yks pyörä ja alkuperäsessä rakennekuvassa niitä oli neljä....

Oottelen kyllä innolla kuvaa, jossa avo-auto olis vähän valmiimman näköne.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siittä valmistuu,elä hättäile, johan siinä on valotkin paikoillaan.
    Huomenna sitte otatta tosissaan sen Orihuelan keikan. Hyvä reitti se on, siellä meikäkin on enkat tehnyt, eikä päässy pootiumille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainaha myö kaikki hommat tosissaa otetaa. Ottanahkat ja leuvat rytyssä läskit paistellaa ja kahvii keitellää. Kyl se reitti on ihan ok, mutta tää omalla hetekalla rötköttelevä runko ei kovin kolmisessa eikä kaksisessakkaan kontiksessa oo. Pikkuse vapisuttaa jo koko ajatus puolikkaan hilppasemisesta. Huomenna ollaa taas paljo viisaampija ja varmasti ainaki väsyneempijä.

      Poista