tiistai 19. toukokuuta 2015

Puskapaskamahollisuus ja rengaslihaksen kuristusharjotus


Sunnuntai oli semmonen päivä, että ois voinnu muutaman tunnin siitä hyvillä mielin jättää vaikka elelemättä, senverta korpesi usijampaan otteeseen.

Miulla oli meininki männä juosten Satulle kahville ja siiitä sitte myös takasin. No venholla lähin tarvittavat vetimet niskoilla mantereelle. Soutuhommahan ei nyt näillä tyrillä oikeen maistu, joten moottorivoimalla köröttelin.

Rantaan ku venhon keula karahti, rupes työntämään vettä yläilmoista....senverta on täällä mökillä saannu värjötellä kylmissään, että kahvireissun päätin myös tehä heppakyyvillä....no Satulle ku pääsin, sajehan tietysti lakkasi ja kahvin jälkeen takasin rantaan.

Siintä lähin sitte lenkuttamaan, mutta kilsan päästä alko taas kenkuttamaan. Paskahätä alko painaa päälle ja sitä itteesä housuihin. Kahen kilsan päästä piti kääntyy takasin ja jalat ristissä ja rengaslihas mahollisimman supussa alko takasin rantaan kävely. Oishan se puskapaskamahollisuus ollu hätävarakeinona takataskussa, mutta se ei kiinostannu yhtään, ku tuntu että ulostyöntyvä kama saattaa olla melkosen vetelää, ja takalauvotuksen lankkaukseen oli käytettävissä vaan luonnontuottehia.

Taistelin itteni venholle, ja rengaslihas edelleen melkosessa jännitystilassa moottorikyyvillä ja hanat kaakossa saareen. Ylimääräset palttoot lenteli jo ennen huussia pitkin kartanoo ja Rouva-Uuno kannusteli naurun säestyksellä Uunon lopputaistelua.....kerkisin ihan viime tipassa tyroksikannelle.... Huh ku helpotti...

Senverta tuosta Kanadalaisten voittosasta lätkän pelluusta mieki intoilin, että ostin juhlan kunniaksi Ksylitoli Jenkkijä, vaan enpä tienny ostaessani, että "lainavehkeillä" ei kuuskakkosen niitä kannata ylenmäärin ruveta rouskuttelemaan.

Rouskutuksen lomassa suussa tuntu semmoselta, että iso kivenmurikka on ollu purkkapussissa. Kaiveskelin kiven kitusistani ulos ja totesin, että muovinen hammashan se siinä minnuu kattelee, kaikkine ruuvinpätkineen. Vastaavasti kielellä ku kokkeili ni yläleuvassa oli muovimurikan kokone tyhjä tila. Siihe loppu miun lätkävanitus tällä kertaa....sylkäsin ne loput kumitki suusta, enkä niitä ennää oo ainuttakaan purru....heh ku ei oo kalustoo millä purra. Nytte lisäksi on poskilihakseen tullu kippee nirhauma, ku kraaterin terävät reunat on sitä päässy jyystämään.

Ajat on saatu tilailtuu "kalustoremonttiin" ja "tyrätestiinkin". Nytte lähen laittamaa saunan pesuveet lämpijämää valmiiksi....heh ja manteteelle taas ehkä rengaslihaksen kuristusharjotuksiin....

4 kommenttia:

  1. Kaikenlaista remonttia tuntuu Uunolla riittävän. Rengaslihas ja kintut on kuitenkin huippukunnossa. Klunssilan toivotus "Ei muuta kun lisää p.skaa housuihin" häämöttää Uunolla vielä kaukana...toivoo Pate.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se jo likeellä kolkuttelee, kun tuntuu nuo omat "runkoremontit" lissääntyvän. No hälläkö väliä. Johan täällä on aikansa saannu kinkkailla vaihtelevalla menestyksellä.....

    VastaaPoista
  3. Pitkästä aikaa Uunon blogia lukasin ja taas ollut melkosta meininkiä. Toivottavasti nyt puolikkaalla kestää perälauvotus kasassa, ainakin palkintosijaa näyttäs tarjoovan :). t: Vellu

    VastaaPoista
  4. Höh.....lauvotus kyllä kesti....kiitos siun toivotusten....mutta muuten ei kyl kestänny kasassa juur mikkään....rotiskokin levähti yöllä, ja vaikeeta ja hijasta oli kotiintulo...niinku juoksukin, mutta kotia selvisin pyolen yön jälkeen. Hyviä lenkkejä!

    VastaaPoista