perjantai 24. huhtikuuta 2015

Suijankosken juoksu. 23.04.2015


Eilen vääntäyvyin iltapäivällä hyvissä ajoin Kouvolaan. Alku mökiltä ei hyvää päivälle lupaillu. Venho oli täyttynny piripintaan veellä, ja tankki uiskenteli veen pinnalla. No "hilpeellä" äyskäröinnillähän siitä selvisi, vaikka "Esteri" persuksineen oli Uunon äyskäröinnistä kovasti erimieltä ja yritti täyttää venettä lissää.

Postista oli tullu joku lanketti, jossa ilmotettii, että oli joku
lähetys Uunolle tullu. No lankettihan unohtu mökille, eikä sitä lähetystä löytynny....joo hienosti mänee edelleen.


Sitte kauppaa muonan ostoon ja Liikkalan suunnille kisapaikalle. Seppo ja Tuomas oli tullu pyörällä kisapaikalle. Vettä sateli ja olosuhe oli tuulinen +5, 9m/s.


Anssin kanssa verryteltii ja pikku pisunki taisin mettää viskata. Sitte lähettii kilpaan. Ainut mikä Uunolla kovaa kyytiä vilisti oli aika, vaikka meno ei raskaalta tuntunnukkaa, mutta hidasta näytti olevan. Juoksin pitkissä kalsareissa, vaikka luulisin että lyhkäsissäki ois tarennu? Senverta olin kylmissäni mökillä värjötelly kuitenki että sortsihalut oli parissa päivässä karissu ihan minimiin.


Seppo mäni heti alussa eelle ja Anssi, ja Katriki oli heti lähössä jo kaukana. Kisa ei Uunolle maistunnu ollenkaan, ja Heikki mäni kilsa ennen maalii helposti ohitte vaikka Elimäjen likat koitti Uunoo kovasti kannustaakin...kitos!


No mukava siellä oli kuitenki tän alakulon keskellä käyvä ja saunaki teki kisan päätteeksi terää, vaikka pyyhe oli sekin unohtunnu mökille muun kohelluksen takia. Ramin kanssaki kerkisin muutaman sanan vaihtaa. Rotisko-ratsun keula kohen Luumäkijä ja ilma armahti poutaantumalla ja moottori käynnistymällä kun kymmenen maissa alkuyöstä ajelin venholla saareen. Pimmeessä muutama sylillinen puita liiteristä mörskälle ja tulet kaminaan ja puoliltaöin hetekalle...hyvin nukutti reilut viis tuntija.


TULOKSET laitan TÄHÄN, kun ne ilmaantuu.

2 kommenttia:

  1. Ihan väkisin rupes naurattamaan Uunon viimepäivien kommellukset. Olen pahoillani, tämä oli melkein ensimmäinen kerta kun pokeri ei pitänyt, mutta koitan jatkossa parantaa tapani. T: Pate

    VastaaPoista
  2. No ei se pokeri miullakaan pijä....tuo soutuhomma oli kyllä kova koitos, mutta kyl mie kiroulun lomassa taas kokosin itteni ja nauroin.
    ..mikä helkayin hätä tässä on, ihan valmiissa masilmassa...vois männä vielä paljon, paljon, paljon huonomminkin....ja kyl mie siutkii jo tunnen, että et varmaan pahuuttasi toisen vaikeuksille naura ikinä...jatketaa vaan kohellusta....heh....ja tsemppijä eloon!

    VastaaPoista