maanantai 16. maaliskuuta 2015

XXXVI Medio Maraton Ciudad de Murcia. 15.03.2015.

Lähtöö ootellaan....kuva: Mikko

Eilen käytii Murciassa kisoissa. Siellähän oli mahollista juosta puolikasta ja kymppiä. Retu ja Mikko juoksi kympin ja mie puolikkaan.

Murcian reittihän on myös helppo ja tasanen. Se juostaan kahtena lenkkinä, eikä siinä ole kun yks pieni nousu. Ilma oli taas ihanteellinen +13, 2m/s tuulta ja auringon paiste.
 
Tuloksija uupuu vielä...

Mikon kyyvillä taas oltiin liikenteessä, ja parkkipaikka löyty viimevuotisilta nurkilta. Vilposessa aamussa dorsaalijen haku mäni joutusasti. Luuviulu-uunon alaleuka kyllä vähän väpätti siinä vaiheessa, ja harkitsin jo lisävaatetuksenkin laittoa kisaan hetken, mutta se harha-ajatus onneksi haihtu lähes saman tien. Millonkaan ei juostessa oo kylmä ollu.

Oma olotila oli kyllä melko vetelähkö ja normaalin epävarma startissa. Tarkotuksena oli yrittää viimevuotista keskivauhtija (4:16) pijellä, kun keli oli kohillaan.

Niskatki venähti...

Sitte kyykittii jo putkilon alla ja päästii tovin päästä laukkomaan pitkin kansan täyttämiä katuja. Eka kilsa mäni 4:13 ja toka 4:14. Kolmannella hidastin 4:19 ja vauhti oli ihan ok. Sitte lätkin samoja lukemia, mutta maalialueella oli niin kova kannustus, että mäni vähän "laukalle" tuo kympin kohta (4:04). Seuraava vitonen mäni 4:20-4:11 eli samoilla kyyveillä.

Kytistelyä kisan jälkee...kuva: Retu

Seuraavat kilsat eli 16. Ja 17. mänivät vielä ihan hyvi (4:14 ja 4:11), mutta sitte alko tulemaa vaikeuksia 18. 4:29, joka oli kisan hitain. Siinä kuitenkin ohitin kolmanneksi tulleen tutun belgialaisen, joka oli viime vuonna Uunon jälkeen neljäntenä. Loput kilsat oli vaikeita, mutta viimesellä suoralla sain kuitenki jonkunmoisen nopeemmanki vaihteen vielä päälle 3:46 viimene 600m.

Maalissa viereen sitte istahti Uunon tunnistama espanjalaismies. Kyselin että miten mäni. Sano, että Uunon takana maaliin tuli. Espanjalainen oli Uunon sarjan kakkonen ja Uuno nyt ykkönen.

Murcian "kylälle" ku laskeuvutaan, maisemat on mahtavat...

Kovasti väsytti maaliintulon jälkeen....Oliko tää jo viimenen täysvauhtinen Uunon kisa tänä "talvena" sen näkkee pikapuolin?

Retu juoksi ajan 42:21 ja Mikko 44:11 kuvia samalla ottaen. Kympillähän ei ollut veteraanisarjoja tässä kisassa.

Kiitos Mikolle ja Retulle taas mukavasta kesäpäivästä!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA latailen TÄNNE myöhemmin, ku niijen lataus on hidasta puuhaa. (Kuvat: Mikko, Retu ja Uuno)....pertsuikki kuvijen lataamisessa on tuonne Skydriveen ongelmia...albumikn ei saa ladattua muualta kun oman masiinan ottamia kuvia...ottalohkoon käypi, mut käyköön....heh...miehän oon viimesten muistiharhojen mukkaan jo eläkkeellä.

7 kommenttia:

  1. Uuno on numero yksi, lauletaan yhden kotimaisen kaimankin tunnarissa. Kovasti onnea voitosta toivottaa Pate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joskus...kiitos onnitteluista. Onnee sinne talikkorintamalle. Siellä sitä tatvitaan paljo enempi. Uuno-kääkän onnen huippukohat on jo ohitettu aikoja sitte. Kesällä sitte kirmataan saunan ja Kivijärven välillä....jos Samara sallii?

      Poista
    2. Jälleen voitto. Kova on kunto, onnittelut!

      Poista
    3. Jälleen voitto. Kova on kunto, onnittelut!

      Poista
  2. Kiitos Aimo...kova se ei kyl oo....ja vaivasta on reeni ja kisakin...sinne ja onnea ja toivottavasti kesemmällä Perslantijassa nähhään.

    VastaaPoista
  3. Uuno hyvä,hyvä Uuno! Onnittelut täältä saareltkin. Laukallehan se meni mullaki täälä reenit, reidet tönkissä 😀 tännään huilipäivä, noh vesijuoksua, mutta sitähän ei lasketa 😀 Huomenaamulla varmaan taas meen laukkaa ja ravia. On niin mukava läpsytellä menemään.😀

    VastaaPoista
  4. Kiitos Matti...mukavaa se on kun vielä on aurinkoista ja lämmintä juoksun lisukkeena...näissä keleissä oppii kyllä liijan hyvälle. No arvostaspi sitte näitä olotiloja enempi ku sohjossa ja satteessa joutuu rypemään. T.uuno

    VastaaPoista