torstai 5. maaliskuuta 2015

Seittemä ja puol kilsaa


Viikonloppuna on tarjottimella 7,5km:n pikataival tuossa 12km:n päässä Benijofarissa.

Vaikka matka on vaan 7,5km, ni siitä huolimatta Uunonki hatarassa muistissa on kuvia aikasemmista kisoista. Siellähän on aina vähän konttausmeininkiä johtuen tuosta reitin profiilista.


Alussa männään puolisen kilsaa jyrkkenevään ylämäkeen, sitte kilsan lasku ja välillä tasamaata ja lopussa kilsan nousu jyrkkenevään mäkeen ja viimenen 500m laskua maaliin.

Viimevuonna M50 sarjassa Uuno oli sijalla 10. Tänä vuonna on tullu yks kääkkäsarja lisää eli M55, jossa Uunon menestymismahollisuuvet on rajalliset. Mitä lyhkäsempi matka ylleensä sen huonommin Uunolla mänee.

Nyt samassa sarjassa juokseva Retuki huohotti jo puolikkaallaki viime viikolla niin likkeellä, että kovasti saapi tennarit viuhua ees-taas, jos "Canja" maalissa Uunon takapuolella on.

Sunnuntai-iltana ollaa ehkä viisaampia (mutta todennäkösesti entistäki tyhmempiä).

6 kommenttia:

  1. Huonot kokemukset Benijofarista, vaikka hyvää kinkkuahan kisan päätyttyä tarjottiin.
    Mutta se rätti jäi saamatta, siitä on vaikea päästä yli...
    Niistä korkeuseroista, hyvät vauhit sa uutukaiseen, kun kokeilin pakettiauton peltien kestävyyttä.
    Senkin asettaisin niihin huonompiin kokemuksiin....

    VastaaPoista
  2. Perhana kyllä nauroin siun kommentin jälkeen....muistan hyvin vielä sen "rättijutun"....siintähän on saannu veistellä siulle usijat kerrat...sitä en enää muistannu, että se siun pyöräkisa sen pakettiauton kanssa kävi myös siellä....miulla on muutamat "hapokkaat" muistot tuosta alun ylämäki-alamäki yhistelmästä....tasaselle ku päästii juoksu ja vauhti loppu siihen....ja lopussa sitte sama homma...paitsi nyt ylämäki oli tuplasti pitempi...pärjäilemisiin.

    VastaaPoista
  3. On näemmä pysynyt reitti samana Benijofarissa. Muutama vuosi taaksepäin kävin caffilaisten kanssa siellä kisaamassa. Kuuluu sarjaan aukeilevat juoksukengännauhat, ainakin itse jouduin sitaisemaan toisesta jalasta yhden kerran kiinni. Mukava ja kelpo tapautuma, tosin tuo reittiprofiili paljastaa aika paljon, siis sarjaa 8 ja puoli, eli aika kova t. Telkkari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep...sama näyttää olevan. Kyllä ehottomasti tapahtuma sieltä parhaasta päästä. Kovasti porukkas ja tarjoilut kisan jälkeen mahtavat..ja reitti on " mukava". Jakselemisiin.

      Poista
  4. Mitä, tyytyykö Retu nykyisin Canjaan? Granden se tähän saakka on ottanut.

    VastaaPoista
  5. Heh...sanoisin, että Retun "Canja-päivä" on vielä kaukana tulevaisuuvessa. Tuo nimi juontaa juurensa yhestä reisulta, ku Uuno lähti Retun völjyyn "yhelle"....heh....siinä muistaakseni mäni toinen ja kolmannenki jälkee vielä jokunen...Onnee sinne Barcelolnaan!

    VastaaPoista