maanantai 30. maaliskuuta 2015

Perslantijaan

 

Koville otti taas Perslantijaan paluu Uunolla. Niin oli kova kolaus, että kannikat on vieläki kippeenä ja ottalohkojen laineijen tasaantuminen viepi pitkän, pitkän ajan. No paskaläjien talikointi on taas alotettu muutaman kokonaan luppopäivän jälkeen.

Pyörällä oon muutaman kerran ulkona käynny, ja tänään yön kynnyksellä kävin muutaman kilometrin kiroilemassa sohjon ja räntäsateen seassa. Kivijärven rannalla käin jo pikkusen ajan ruikuttamassa ja samalla katsastin veneen....tallessa oli ainakin vielä, mutta järvi ja järki ovat vielä tukevasti jäässä.

Hydrokopteri ois kuulemma ollu jossakin myynnissä 1800 eurolla. Semmonen on ainut kapistus, jolla tähän aikaan kesästä mökille vois ajatella pääsevänsä. Jäänsärkijä ois toinen mahollinen vaihtoehto, mutta ehkä liijan kallis Uunon pikkuriikkiselle dineromassille. Massille sopivampi ois noista särkijöistä pähkinänsärkijä, mutta siitä ei taija paljon tuohon saareen siirtymiseen apuu olla?

Näin viisaita se Uuno täällä yöllä mietiskelee....heh...mikäs tässä on miettijessä....kohta tulee kesä ja sitte kärpäset. Mahtavaa...

Viimekesän mukava muisto:
https://onedrive.live.com/?cid=766f09ba4cc4ea66&id=766F09BA4CC4EA66%215323&ithint=video,mp4&authkey=!ALkj7vQIHs9hZSc

4 kommenttia:

  1. Hola! Koittakaahan kestää "järkyttävää" elämää sielä koto Suomessa. Voin kuvitella olotilaa, ko olitte niinki kauan "paratiisisa" Mulla "pelottaa" jo nyt ko kotialähtöön viikko ja yks yö.
    Reenit menny niin hyvin, jalkojen osaltakin, että uskalsin tehä matkavarauksen MM-kisoihin Lyoniin. Elokuun alussa alkaa ne kisat. Täytyy kauhiasti toivoa, ettei noita takapakkeja tulis muutamaan kuukauteen. Juoksenteluterveisin matti ensio & Tuupi

    VastaaPoista
  2. Joo, hyviä reenejä sinne viimeselle viikolle, ja ehjänä Perslantijaan "sohjoamaan".

    VastaaPoista
  3. Eikö ole taas hienoo kahlata sukat märkänä lantiassa uuno -Telkkari-

    VastaaPoista
  4. On....(Uuno on kyl ihan hirvee valehtelija). Sisällä on hyvä katella ko sukka ei kastu....no kyl tää tästä pikku hiljaa oikenee.

    VastaaPoista