sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

IV Carrera Popular Benijofar 2015. 08.03.2015

Tunnelma, tarjoilu ja muukin souvi on ollu aina Benijofarissa parasta A-ryhmää. Tämäkään kisa ei poikkeusta edellisistä tehnny.

Hannen keskittyminen ennen kisaa...
 
Sama homma Timolla mäneillään...

Tasotus-Retu hyppäsi suoraan pyörän selästä lähtöviivoille...
 
Pressa-Mikko aina valmis kisaan ja vauhti myös nousussa...
 
Jore hoiteli kokemuksella huollon, kuljetuksen ja vilmauksen "kepakkokamerallaan.

Tänää oli vuorossa Benijofarin pikataival (7,5km) juoksukisapuolella. Paikkahan on tuossa "pyöräilymatkan" päässä.

Ilma oli lähtöhetkellä lähes huippuolosuhteinen: +13 astetta, 3m/s tuulta ja puolipilvinen.

Normaalijen torsaalijen hakujen ja verryttelyijen jälkee päästii lähtemää. Alettii puskemaa tuota ylämäkee ylös.

Retu ja Mikko lähti Uunoo paljo ripijämmin. Miulla oli muistissa tuo viimevuotinen alun kohellus ja nyt maltoin rauhattoman mieleni. Nyt mäni eka kilsa 4,27 keskivauhilla. Toka kilsa 3:48 eli 8s hitaammin ku viime vuonna eli ihan ok. Retu paineli jo pari tolpanväliä miun eellä ja Mikko meijän välissä.

Kolmas kilsa 4:10 eli 6s nopeemmi kuu viimevuonna. Meijän keskinäiset asemat samat.

Sitte jossaki 4km:n kohilla alko näyttää siltä, että Mikko ja mieki aletaa saavuttaa Retua. 4. kilsa keskivauhilla 4:08.

Retua saavutettii ja 5. kilsa 4:06 keskivauhilla. Sitte kuuves kilsa 4:19...Mikko mäni Retun ohi ennen ku alettii nousemaan ylöspäin kylälle. Mieki saavutin, mutta kiinne en saannu.

Loivassa ylämäessä rako pysy Retuun samana, mutta sitte siinä viimesessä edelleen jyrkkenevässä ylämäkipätkässä rako kasvo muutamalla metrillä.

Sitte jo käännyttiikii pitkälle alamäkiloppusuoralle. Suoran alussa usko jo Retun tavottamiseen horjahteli niinku Uunoki, mutta vielä oli vähäsen voimia viimesen rypistykseen ja lähes kalkkiviivoilla pääsin Retun ohitte.

No se on tässä mainittava, että Kentlemannina Retu anto n. 4,5 sekuntia ikätasotusta Uunolle tulemalla polkupyörällä kisapaikalle.

Mikko oli Uunoo 6s ennen maalissa...ja Retu 4s Uunon jälkeen. Mikon vauhti on nuosusuunnassa, eikä tuo nyt huonosti männy varmaan Retulta eikä Uunoltakaan. Viimevuotinen aika parani 10 sekuntia ollen 31:54. Se piisas E-sarjassa kakkoseksi. Retu oli samassa sarjassa 3. Mikko oli kovassa omassaan 14.

Timohan hoiteli oman hommansa keykäsesti ammattimiehen ottein ollen sarjassaan kakkonen.

Ja Caffin hyvän menestyksen kruunasi Hanne komijasti ykkössijalla.

Hyvin mäni, vaikka sukat hävis.....heh jäi Joren autoon....nii ja rättejä tuli oikeestaa kahetkii. Toinen normaalimallinen, ja toinen lipalline, jota voipi käyttää myös hätätilassa juoksusortseina ja kalisonkeina.

Hanne ykkösenä pootijumilla....onnea!

Timo kakkosena hyvän ja helpon juoksun päätteeksi ...onnea!

Retu ja Uuno pootijumilla...ilman tasotuksia järjestys ois ollunna erilainen...onnee ja kiitokset Retulle ja voittajalle!

 Komijat tuli hihattomat tekniset jokahiselle ja kassillinen muutaki rompetta....

Retu on hyvä olla porukassa, ni ei tarvihe kauvaa katella missä oma sakki luuraa, jos eksyvä rytkähyttää jossaki vaiheessa... Nyt sillä oli vielä päässä näköjää tuo valohattu, mikä autto vielä entisestää asiaa...

SUURKIITOKSET TAAS KAIKILLE!!!


TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA latailen myöhemmin TÄNNE.

9 kommenttia:

  1. Taishan se Uunonkin aika kuitenkin alle puolitoista tuntia olla. Kiitokset itsellesi hyvästä kisailu- ja palautteluseurasta! Ei muuten se vetarnos B:n (ja koko kisan) voittaja ollut ihan turha kaveri: http://fi.wikipedia.org/wiki/Eliseo_Mart%C3%ADn

    VastaaPoista
  2. Oliko siinä tunti liikaa. Eihän se nyt niin minuutinpäälle ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo...tunti tais lipsahtaa, mut eihän tuo ihan ylivoimanen ollu korjata....näyttää nää kommentitkin mänevän vähän minne sattuu...mut pittää olla nimesä veronen.

      Poista
  3. Heh....joo pitänee korjata "uunoilut". Ei kestä kiitellä, mukava ku pääsit piipahtamaan täällä "juoksu-Mekassa". Et huonon taakse näköjään jäänny....turvallista kotimatkaa ja terveitä kilsoja ja muutenki hyviä elonpäiviä jatkoon.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut Kambodzasta! Tehän juoksitte yhtä tasaisesti kuin teimme runsas kuukausi sitten Murciassa. Siitä on hyvä jatkaa.

    VastaaPoista
  5. Onnittelut Kambodzasta! Tehän juoksitte yhtä tasaisesti kuin teimme runsas kuukausi sitten Murciassa. Siitä on hyvä jatkaa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Aimo...tiukkaa meillä on keskenäänki kisa, ja se on hyvä.

    VastaaPoista
  7. Hola,hola! Terhveiset Teneriffalta ja onnittelut juoksuistsi ja suht terhvenäolostasikin, ko aina noita vaivojaki meilä tämän hurjan hienon harrastuksen kans on. Laitappa kisakalenteriin semmonenki juoksu ko SM-maastot Imatralla toukokuun alussa. Joukkuetta kasataan 😊 tv: matti ensio & Tuupi

    VastaaPoista
  8. Hola vaan sinne teille ja kiitoksia. Joo kyllä ylimäärästä narinaa vähän joka puolella runkoo, mut ei liikaa. Kyllä se listoilla on, mut samaan aikaan (9.5) on myös Kouvolan puolikas.....no katellaa ja pijetää yhteyksiä. Hyviä lenkkejä ja terveisiä sinne! T.uuno &Asta

    VastaaPoista