keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hulluntalon pitopohjasivakat

Sontaa en nyt kehtaa jauhamaan ruveta, enkä päätäni tyhjentelemään, vakka mieli ois pikkusen (eli mahottomasti) tehnny. Uunon mieli on viistelly pitkin lattijoita ja lattijalankkujen rakoja, niinku risoiksi jo kantapäistä hinkkaantuneet villasukkani.

Viime viikon perjantaina käin hakemassa jo kauvan himoittemani perinteisen hiihtotyylin Hulluntalon (Madshus) pitopohjasivakat, ku lumpijo on silleen lompsahellu, ettei juoksusta ilman hampahijen kiristelyvä mitään ennää oikeen tuu.

Tarkotus on vielä kerran käyvä hevostohtoreijen juttusilla ennen Torren retkijä. Konitohtoroimaankaan ei oikeen oo isompaa hinkua ollu tuon viikkoja kestäneen matalamman paineen takija. Torressa en ehkä juokse ainoatakaan kisaa, vaan ehkä? keskityn persuksieni pyörän satulalla ja katukivetyksellä hinkkaamiseen.


3 kommenttia:

  1. Ainakin torressa on lämpöisempi pyöräillä kuin kotosuomessa :)...ja siellä on aikaa(?) vetää vaikka hieman pidempiä pyörälenkkiä.
    Perinteinen hiihto onkin parasta korvaa harjoittelua juoksulle!
    Toivottavasti se jalka tokenee tässä talven aikana...Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Niin se kyllä on. Siellä kyl tarkenee paremmin ja vanhat luut on muutenki paremassa ojennuksessa lämpösemmässä. Sulle kovasti ja intoa...

    VastaaPoista
  3. Vaikka elämästä ei selviä hengissä niin näköjään kuitenkin työelämästä. Tervetuloa tänne koukkupolvien joukkoon.
    Juksu

    VastaaPoista