torstai 31. tammikuuta 2013

Nälkäisten eläkeläisten yhdistys ja Uunon kola & lapio Oy

Sain eilen ensimmäisen avustuslähetyksen Nälkäisten eläkeläisten yhistykseltä. Paketti oli oikeen kulmistaan vahvitettu ja teipattu ja nyöritetty silleen, että vaikija oli sitä auki käpistellä. Sisälsi etupäässä vaatetavaraa ja tuli todella tarpeeseen, nyt kun tuo miun vaatettaminen on ex-työnantajani toimesta lopahtannu tykkenään.

Jokaisen eläkeläisen selviytymispakkauksesta puuttui kahvinkorvike ja pettuleipä, jotka oli kuulemma yhistyksen toimihenkilön mukaan päässy tilapäisesti loppumaan. Pakkauksen mukana tuleessa saatekirjelmässä viitattiin myös maholliseen korsunlämmityskaasun pienenmiseen vakinaisen työsuhteen loputtua.

Oottelen jäkilähetyksen toivossa pettuleivän, korvikkeen ja koivuhalkojen ilmaantumista korsulleni.

Eilen lompsittiin aamupäivällä 2,5 tuntija lumikengillä Haapasalossa ja merkkailtiin kaajettavia puita. Lisäksi ylimääräsenä aktiviteettinä osallistuin kansalaisdressin lähettämiseen Kouvolan kaupungille sähköpostin muodossa, koskien tuota Kotikorsukujan aurausta. Sitä ei ois kannattanu varsinkaan tehä. Tuloksena oli se, että eilen illalla, kun sitä aurausta ois eniten tarvittu, se tyssäsi kokonaan. Ei näkynny minkään laista kihvelijä eikä vekotinta hirmusesta myrskystä huolimatta Korsukujilla, eikä sen läheisyyvessäkään.

Korsukujan ojat oli autoja täys, ja Uunohan soitti Uunon kola & lapio Oy:lle ja se virma hoiti kivikautisilla vehkeillään yli puolet Korsukujan lumijen lemppauksesta illan ja alkuyön hämyisinä tunteina lukuisan naapurijoukon avustuksella. Autoja työnneltiin parinki korttelin  päässä ja viimein saatii kaikki hommat tehtyvä ja pirssit oikeille paikoilleen. Uuno omat hevoset pyssyy visusti piltuuissaan näillä keleillä.

Viijeltä tuli sitte veronmaksurahoilla ponsoroitu ajoneuvo Korsukujallekin ja nythän siellä on hommaa taas tiedoksi useammaksi tunniksi. Eiliset kirmaamiiset jätti omat jälkensä ja tuntemuksensa Uunon rasituneeseen runkoon, mutta kohta on siitä huolimatta soitettava Uunon kola & lapijo Oy:hyn ja pyyvän kivikauven miehet töihi....

2 kommenttia:

  1. Noin se alkaa eläkeläisen päivät kulumaa. Sulla on tuolla ylhäällä kuvassa kissa sun kinttujes päällä lämmittämäs. Oiskos sulla kissasta enempiki kuvii?

    VastaaPoista
  2. Kyl tuolla muutamia saattaa olla. Kisuliini oli meillä hoijossa muutaman päivän...heh..oli mainijo kapistus. Kiirettä eilen piteli. Laittelen illelmmalla muutaman kuvituksen. Pärjäile!

    VastaaPoista