maanantai 28. tammikuuta 2013

Samanen ja tasavertanen "loparimahollisuus"

Aattelin nyt tässä viime keskiviikkosen "Se on sitten siinä"-päivän jälkee lepposasti muutaman virkkeen viritellä ja julkasta ilmoille. Kiirettä ei oo eikä väsytä eikä vi_uta mikkää. Uutisetki kattelin ihan sivukorvalla ilman enempijä niistä riehaantumatta (naureskelin sissäänpäin itekseni).

Jäi noista "uutimista" kuitenki yks asija mieltä painamaa, ja se oli nuo Korhosen "loparit" ennenku työt pääs ees alkamaan. Almahan ne anto ku sai tietää, että Korhosen avijosiippa oli nainen. Miehän oisin sillä perusteella voinnu pyyvellä lopareita jo aikapäivät sitte, ja todennäkösesti ne ois annettuki, jos nuo perusteet oikeita on? Pikkuse se nyt harmittaa, kun ei tuota asijaa oo aikasemmi oivaltannu.

Samaan asijaan liittyen mietityttää myös se, että mitäköhän se "tasapäävaltuutettu" tästä oikeen tulee tuumaamaan. Tunnen nimittäi monia henkilöitä, joijen avijopuoliso on mies. Tasavertasuuven nimissä heilläki pitäs olla tuo samanen ja tasavertanen "loparimahollisuus" kun toisen lajin aviopuolisoijen omaavilla.

Kolmas asija on se, että edelleen Uuno on lähempänä kattoa kun lattijanrakoa. On sillä "Se on sitten siinä"-päivällä mahoton vaikutus vanhukseen.....heh-heh. Tännää ku käytii kolmen köörin kanssa huvikseen ajelemassa Taavetissa ja piipahettii samalla viinakaupantalon takana sijaitsevassa Metästyksenhoitoyhistyksessä karttoja tiirailemassa, ni mie ku ilmotin Metsästyksenhoitoinsinöörille, että on ensimmäine viikko meneillään jälkeen "Se on sitten siinä"-päivän, se sano että se paistaa jo naamasta ku on niin raukian ja rauhallisen näkönen....Taijan oikasta hetekalle ja tiirailla telkkaria, tai heittää muutaman kuperkeikan, jos en tähellisempää keksi.      

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla ettei kaduta. Kalkinlapijointiin nimittäin haetaan taas kesäapulaisia. Jos mieli muuttuu, Uunon näytöillä paikan saa melko varmasti. Haussa suositaan nyt kunnon tappiomielialaa, ettei kesäkölli erotu liikaa kantapeikoista. Meillä nimittäin Kupi-päivillä tuli taas selvääkin selvää vihjettä tulevista tiukennuksista. Ei paljon naurata... onneksi edes Uunolla menee mainiosti. Jatka samaan malliin, myö taas ei ehkä selvitä tästä...tuumaa Paukku.

    VastaaPoista
  2. Ei kaduta, eikä Uunon mielikään tässä asiassa taija muuttua. Virmalta loppuu rahat ennenku Uunoilija sinne takasin käyskentelemään rupijaa...käymään kyllä tulen, mutta rahan perässä vetelehtimään miusta eikä miun yläkopasta ennää ole. kanssaimmeisijä kyllä vois jelppiä ilman pelimerkkijen vaihtamistaki, jos työtä ikävä tulee. Rahat jos loppuu, sitte vois jaella vaikka postia tai toimitella muuta yläkopalle edullisempaa toimintaa. Ilkiä juttu, jos Kuppauspäivillä semmosia huononnuksia on esitelty tulevaksi. Ei ne tainnu kyllä kellekään yllätyksinä ihan tulla? Semmosta on ollu haisteltavissa jo pitemmän aikaa...koittakaahan silti siellä jotenki selvitä!

    VastaaPoista