perjantai 11. lokakuuta 2024

Tuherrettii

 

Aamun hetki tuossa läheisessä puistossa.

Eile tuli tuherrettuu liikkeellä koko päivän ja illan seutu, ja käyttövoimana oli omat kintut. Pyörällä aamupäivällä säntäsin Guardamariin hakemaa toisen avainsetin. Siintä tais tulla vajaa 20k:n siivut. Iltapäivällä sitte käin tekemässä 11k:n juoksulenkin pätkissä ja kävelin pätkien lomassa 5k:n verran. Illalla vielä käveltii keskustaan Varto Kebabiin rihkamaruuville ja kateltii tappiollista Suomen potkupalloiluu Irkkubaarissa yhen Guinnesin voimin. Suomi ko teki ekan maalin sanoin Rouva-Uunolle, et Irlanti voittaa 2-1, ja niihä siinä kävi.

Nyt aamupäivällä olin jo viemässä Kankeeta lääkäriin tuohon LaMatan pyöräterveyskeskukseen, mut ylimääräset napsumiset oli hävinny???Kahvit helttaan ja linkuttelemaa seuraavaksi, ehkä?

2 kommenttia:

  1. moikka,kumpaa kankeeta veit kunnostukseen,no nuissa maisemissa tuli joskus käytyä nylykkäämässä ois kyllä kiva vielä käydä siellä mutta raija ei oikein ole kiinostunut,noiden vakavien ongelmien takia,mutta eletään ja kuunlennaan,hyvä kuitenki olet päässy juoksemaan,mulla on kilometrit täynnä,ja juoksukengistäkin näkkyy olelevan aika loppu.terv,raija ja kauko.ja terveisii sinne teille.

    VastaaPoista
  2. Jep. Ei tarvinnu vielä viijä kumpaakaan onneksi. Vähä vaikeeta on jo kyykkääminen itelläki. Mukava kyl on ollu ku pääsee ees vähän, ja mukava ois jos työki vielä pääsisitte tulemaan. No tän ikästen on kyl mäntävä jo tautiloijen ja kolorusten ehoilla. Terveisii myös Raijalle! T.uuno

    VastaaPoista