perjantai 4. lokakuuta 2024

Mehevän messevää

Melkosen messevää oli aamulla käyvä normiaamulenkillä käännähtämässä tuolla LaMatan luonnonpuiston portilla. Lämmintä oli jo reilusti yli parinkympin. Matkaa tuli vajaa 4km juosten ja loput reilu 2km kävellen.

Kuva on eiliseltä kahvireissulta Suomibaarille. Se mänee vielä tän viikon ajan kolmelta jo kiinne, mut ensviikosta alkaen vasta neljältä. Oltii puolisen tuntii myöhässä, mut omistajat ili vielä paikalla ja saatii kahvit ja viimeset pullatki nokkijemme alle.

Lähtiessä vielä saatii makosaa kasvishernekeittoo matkaevääksi. Ei tarvinnu muonan valmistuksee illalla ruveta ku oli rokkaa jo molemmille valmistettu...oli kyl kertakaikkisen hyvvää.

Tuossa kuvassahan näkkyy tuo punakattonen Molino Blancon vanha myllyrakennus, jossa on restaurantti. Meijän mörskähän on rannalta korttelin päässä. Mie jatkeskelen kahvin keittelyy ja Rouva-Uunon oottelua markkinoilta. Sitte vielä jonkun tunnin päästä yrittelen vielä vähä pitemmälle lenkille ku aamulla.


2 kommenttia:

  1. Täällä meni kelit surkeiksi, räntää tulee, on märkää ja liukasta ja muutenkin kurjaa.
    Ei aurinkolenkkejä niin kun siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääl on kyl ollu kelit kohillaa. Tulevalla ennustejaksolla tosin yölämpötilat alkaa kyl laskemaa vähän, mut päivällä vielä +25 korvilla. Mie lähen kahvin jälkee lenkille...polvee vähän kyl jurmii, ja joutu himmailemaa pikkusen. Saa nähä mite tänää käypi? T.uuno

      Poista