torstai 3. lokakuuta 2024

Rillit ei kestä


 Senverta kovalla vauhilla on tullu juostuu, että kiinankaupasta pari vuotta sitte ostetut rillit mäni taas säpäleiksi. No niijen hinta tais olla jotaki vitosen luokkaa, eli ei kannata marmattaa. Kätevästihän ne sai korjailtuu maalarinteipillä toimintakuntoon. Vähäsen tuo näkökenttä supistu, mut muutenki jo näkö on supistumaa päin, että ei sekää haittaa.

Pitänee hijastaa kävelyksi tuota juoksuvauhtii muutamaksi päiväksi, ja hommata uuvet rillit ja taas saapi siirtyy juoksuun.

On ollu vähä kuumahko tuo ulkoilmanki lämpötila...ekalla aamulenkillä ku vanhasta tottumuksesta jätin pitkälahkeiset jalkaa ja verkkapuseron päällä oli olotila tukalaaki vähän tukalampi. Tänäaamuna en sitte enää munimaa sen suhteen ruvennu, enkä muuta kansaa ylimääräsellä hikoilulla naurattannu, vaan vetelin sujuvasti sopivanmittasella varustuksella.

3 kommenttia:

  1. No niin, nyt asiaa uunokin alkanut päivittää blogia.
    Joko ilmoittautuminen Montesiinoon tehty? (19.10)
    Entä nyt viikonloppuna Torreviejassa Alzhaimer tukikisa, muistatko osallistua,?
    Nyt vain Corre Birras sivusto auki ja tutkailemaan mukavia kisatapahtumia tuleville viikoille.
    Niin ja päivityksiä blogiin, niin met onnettomat Suomen syksyssä ja talvessa saadaan olla kateellisia.
    Hyviä aurinkoisia lenkkejä sinne.

    VastaaPoista
  2. Niin, katsoin tarkemmin tuota kalenteria, taisi olla joku mailinkisa? Monttesinosissa?
    https://www.correbirras.com/Carreras_agenda.html
    Tuolta kisoja kuitenkin katselin, kovasti oli lähi kunnissa ja kaupungeissa tulevia kisoja, osa perinteisistä kisoista ei vielä tässä kalenterissa näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kisoja kattelin jo Perslantijan puolella. Myös nuo molemmat mitkä mainitsit. Afa lienee vähä liian likeellä ja Montesinosin kisaa (10k ja 5k) ei ollu sillon ainakaan vielä varmistettu? Kyl on ihan mahtavaa ollu, ku jo pystyy heittämään lenkkiä lähes entiseen malliin. Liekö nuo painepillerit autannu? Ainaki siltä tuntuu, tai sitte vaan plasebovaikutusta...heh. Toivottavasti siulta nuo testit loppuu ja pääsisit vielä ens keväänä tänne. Vaikka ehkä jouvutaan taas vuorovejolla tilsimään Quironissa, niinku jo vähän perinteeksi on muodostunnu. Tsemppijä sinne!!!

      Poista