torstai 6. huhtikuuta 2023

Kenkätestausta

Hyvin "ilmavaa" on Uunon juoksu loivaan ylämäkeen näillä tennareilla.

Joopa, aamutuimaan auringon noustua lähin ottelemaan Olalle lupaamaani kuvaa, ja jopa videon pätkää uusilla tennareilla juoksustani. 

Sopiva, käyttämätön tienpätkähän löytyy tuosta 332:n toiselta puolelta, musiikkitalon alapuolelta. Portti musiikkitalolle päin on yleensä kiinni, joten tienpätkä on umpikuja päättyen siihen porttiin.

Kuvien kanssa mäni muutaman otoksen verran säätäessä, kun rillejä ei ollu matkassa, ja kirkkaassa auringonvalossa piti arpoo montako sekuntia ajastinaika on. No pari kuvaa tuli ilman Uunoo, mut kolmannella kerralla jo sattu Uunoki kuvaan, ja "ilmava" kuvahan siitä tulikin. Hyvällä "pomppuvaralla".

Joku vois ajatella kuvasta, et kääkkä on hypänny tasajalkaa vaan paikallaan ylös, mut se ei pijä paikkaansa. Kyllä kuva on juoksutilanteesta.

Tähän lopuksi koitan linkittää tuon videon pätkän myös.


4 kommenttia:

 1. Herratunaika, heliumiako se mies on nielly, suorastaan leijuu ilmassa.
  Videollakin poukoaa niin korkealle että hirvittää..
  Pane kiviä taskuun ainakin tuulisensään lenkille, ettei tuuli tartu ja kuljeta kovin kauas kotoa.
  Korkeushyppyennätyskin noilla tossuilla saattas parantua??

  VastaaPoista
 2. Ennen näitä muutamaa "massavuotta" piti katella, ettei liian kovalla tuulella lähe liikenteeseen, mutta nyt ei tarvi. Vyötärölle kerääntynny rasva vetää hyvin maahan kohti runkoo. Mut nyt tilanne on muuttunnu vähän edullisemmaksi noijen pomppukenkijen takia, mut tuo ylöspäin suuntautuva liike pitäs saaha käännettyy eteeenpäin. No siinä on Uunolle vielä haastetta koko kesäksi. Tsempit sinne! T.uuno

  VastaaPoista
 3. kake,kyllähäntuo taivaalista että molemmat jalat yhtäaikaa ilmassa mie taijan panna kengät semettiin kun näin tuon videon ei muutako semppiä tuohon pommuiluun mie en taija yrittää.

  VastaaPoista
 4. No ei se pomppu oo kuitenkaa tuohon eteenpäin siirtävään juoksuvauhtiin oo kuitenkaa siirtynny. Väsynyttä ja vanhaa on Uunon konehuoneenki sisukset ka muu nahkan aisällä oleva liikutuskalusto. Elä vielä sementii laita. Säästyy sementit vaaluhommiin. Terveisii sinne! T.uuno

  VastaaPoista