maanantai 6. maaliskuuta 2023

Media Maratón y 11K Ciudad de Cartagena. 5.3.2023.

 

Ola ykkösenä. Onnittelut ykköspaikasta!

Meillä tuli ehkä elämän yks vaihe päätepisteeseen eilen. Kävästiin tuolla Cartagenassa puolimaratonilla. Oliko jo Olanki viimenen kisa Iberian mantereella? Uunon viimenen on jo saattannu olla ja männä jo aikasemmin?Kämppis Ola juoksi, ja mie vaan muuten kulutin täällä hyvin kehittyneitä poskilihaksija ja muutaman kilometrin verran tennarijen pohjia.

Oltii ennakkoo sovittu, et Joren ja Hannen kyyvillä männää pelipaikoille, mut tuli suunnitelmiin este ja muutos viime metreillä eikä alkuperäne suunnitelma toteutunnu. Onneks sitte Petri, Sari ja Jarmo meijät pelasti Olan väläyttämältä viimeseltä hätävarakyyviltä, mikä ois ollu pirssikyyti.

Meijän joukkue vasemmalta Jarmo, Petri ja Ola.

Pienenpienen ylimäärälenkin kautta päästii hyvin kisapaikalle, jossa oli tapahtuman suuruuteen nähden hyvin parkkitilaakin, mikä on ainanen ongelma monissa kisapaikoissa.


Lähtö.

Torsaalijonoki löyty sitte hallivisiitin jälkee suht helposti laajalta kisa-alueelta, ja palattii sitte autolle. Juoksijat Ola, Petri ja Jarmo lähti verryttelemää ja huolto-osasto jäi autolle oottelemaa. Petri juoksi kympin ja Jarmo ja Ola puolimaran.

M70 10km poodijumiukot.

Kovasti oli jengiä lähössä, joka oli yhteislähtö molemmille matkoille. Keli oli aurinkoinen ja tuuleton, mikä lupaili juoksijoille hulppijaa juoksukeliä. Lämpöö vajaat 15°C. Reitti viipotti ristiin rastiin kaupungilla.

Norberto vaimoineen ja Ola

Ennen kisaa oli kaikenmoista muuta oheisohjelmaa, ja moottoripyöräkerhon ohipärisyttelyykään ei oltu unohettu tästä kisasta.

Ola Uuno ja huurteiset.

Lähtö oli normaalin äänekäs. Siintä huolto-osasto siirty parin kilsan päähän kattomaan kympin juoksijoita Suomenlipun varjossa. No Petri sieltä toisella yrityksellä saatii noukituu, ja Norberto myös Uunonki linssille. Tuosta ainoosta mahollisesta paikasta ei ennen kympin juoksijoita ollu mahollista maaliin tuloo ehtii kattomaan...eikä myökään ehitty.

Huolto-osaston Suomenlippuvastaava Sari valmistautuu liputukseen ja ohimarssiin.

No puolikaaan maaliintuloo kyl kerittii kattomaa. Miullahan oli myös Olan kassi säilytyksessä, ja olin sen luvannu luovutella Olalle juoksun jälkeisen "karsinoinnin" päätteeksi. Jarmon ja Olan maaliintulon sain linssillekin ku kovasti kytistelin tungoksessa yhen ilmasen jarrujuoman voimin.

Sieltä tuli sitte kohta Olaki maaliin. Olalta oli lähössä aikaa palannu yli puol minuuttia lähtötungoksessa kävelyyn, ennenku pääs lähtöputken kohille nettoaikaa mittaamaan.

Kovasti oli kisa vienny voimia ja karsinoinnin jälkee Ola tovin leppuutti jäseniä nurmikolla. Kyllä myö sitte kohta jo huurteiset nokkien alla ruvettii kattelemaa tuloksia, jotka netistä meille ystävällisesti etti Norberton engelsmanniystävä.


Olan maalikuva.

Ola oli oman sarjansa voittannu ehkä jo viimesessä Espanjan kisassaan. Petrin enkä Jarmonkaan tuloksia vielä tiije, mutta kyllähän ne tuolta kisasivulta löytyy nekin. Jarmo oli kyl ihan tyytyväinen nytkin hyvin kulkeneeseen juoksuun. Petri kanssa, ja oli lähtenny pienen vaivan takia kuulostellen kisaan mukaan.

Jarmo maalissa.

Kämpillähän myös sitte heti ekaks keitettii jälkiruokakisakahvit ja ryysteltii tassit tyhjiksi Magdaleenojen kanssa. Kohta sitte pärähytettii pannulle läskit, jotka tarjoiltii perinteitä noudattaen riisihetekan päälle aseteltuina. Tomaatin, kurkun ja kaalinkerän anaessa annokseen lisäväriä. Päälle sitte vielä yhet tikulliset jäätelöö.


Petri jossakin 8km:n kohilla.

Kiitoksia mukana olleille mukavasta sunnuntaipäivästä Cartagenan mainioissa kisahulinoissa toivottelee Uuno...heh...ja voivottelee tätä valvomisen ihanuutta kello 3:13.

Lääkityskin pitäs olla kohillaan ja aikasempina öinä antiseptinen, pikkiriikkinen histamiinipilleri on nukuttannu kovasti, paitsi yhtenä aikasempana yönä, ja tänäyönä myös uni ei taho päässä pysyy näköjään ees tuon pillerinkään ansiosta.


2 kommenttia:

  1. Kova suoritus Olalta. Onnittelut. Mukava kirjoitus. Kiitos ja hyvää vointia sinne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Quatro. Perille meni terveiset. Ainaki yritellää voija vyvin. Sinne kanssa ja terveiset takasin.

    VastaaPoista