lauantai 19. marraskuuta 2022

Vatsa Qatari

Viidakoitunnu etupiha ennen Uunon käsittelyä.

Tää päiväki mäni ripijästi ja ratevasti taas iltaehtoolle asti. Aamulla kävelin tuoho kilsan päässä olevaan H-konepuistoon ja liikuttelin itteeni eri telineissä lisättynä muutamilla dippilöillä ja etunojapunnerruksilla puiston penkin reunaa vasten.

Siintä jatkoin meren rantaan ja edelleen vanhalle asunnolle ja Calle Perseon kautta Cortes Valencianalle ja mörskälle takasin. Kävelyttänny ois kyl enemminki, mut tuo kipijäksi äitynny Aquileeran kantapää estää tehokkaasti isommat kirmailut ja säntäilyt.

Kämpillä sitte lämmittelin eilistä muonaa, söin, ja sitte rupesin jatkamaa tuota kesken jäänyttä pihan raivuu hommaa. Kahella kauppakasilla kanniskelin kuution verran katkasemiani viidakon erilajisia kasveja muutaman sadan metrin päässä olevaan tömsteriin. 

Miullahan ei mitään lupaa, eikä velvotettakaa tuohon hommaan ollu, mutta ei kärsinny katella tuota pihaviidakkoo enää. Nyt on jo parempi.

Monet jalkapallouutiset oon lukennu ja senverta alko Uunoo nuo surkijat uutiset närästämää, että sain taiottua itelleni vatta-qatarin. Kaikenmoista korruptioepäilyy ja muuta kakkaa on ilmoilla senverta, että kisoja ei tuonne ois pitänny hiissata ensinkään.

Huomine päivä alkanee Kankeen eturenkaan alareunan paikkauksella. Syyhän oli taas se normaali, elikä tuo Perhanan kasvin piikki. Kun vein kyntökalustoo takasin varastoon huomasin, että eturengas oli vähän löysänlutjakka alareunastaan. Nostin Kankeen ulos aurinkoon tarkempaa tarkasteluu varten, ja heti huomasin, että siinähän taas törrörttää tuon Perhanan kasvin piikki. Sen kun nykäsin pois rengas tyhjeni hetkessä....jatkuu aamulla...heh...manailun merkeissä todennäkösesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti