maanantai 21. helmikuuta 2022

26 Media Maraton aguas de Alicante &10k. 20.3.2022


 Hetkonen ennen lähtölaukausta Alicanten puolikkaalla.

Eile oli Uunolla työläs, mutta mukava päivä, joka alko jo aikasin hiihon ja lätkäpelin tapituksella ennen neljää ja sitte singahettii Alicanteen puolimaratonin katsastukseen ja iltapäivä vielä jatku yhellä velanlyhennyscañjalla Jefen baarilla ja jatku vitosen kävelylenkillä...pikkusen jo väsytti ko kämpille päivän askareilta kerkisin auringon laskun aikoihin.

Hanne keulilla puolen välin jälkeen.

Naisten kolmeltakympiltä tuli pronssia ja lätkästä voitto, joka hiveli Uunonki mieltä pitkäpöytäsen viimeviikkojen uhonki takia. 

Just ko lätkä loppu tuli Petrin polle roskikselle, ja Sari kyyvissä, ja Uuno hyppäs polleen, ja jatkettii kohti Alicantee. Siellä oli tie suljettu, mutta polliisimies laski kisaan osallistujat jatkamaan matkaa kisapaikan läheisyyteen. Muutaman ylimääräsen korttelikierroksen jälkee Petrinki hepalle löyty sopiva pilttuu ja lähettii kohti Dorsaaliennoutopaikkaa ja lähtöputkee.

Petri keskellä puolen välin jälkeen komeissa maisemissa.

Petri sai liimattuu numeron ja lähti juoksijoita täynnä olevalle pitkälle lähtobaanalle ja myö jäätii oottelemaa lähtöö. Petrin matkahan oli puolimaratoni.

Hanneki osallistu kisaan puolikkaalle ja vahva huoltojoukke oli nytkin saatu koottua mukaan.

Ilmahan oli mainio. Vajaat 15°C, pikkune tuuli, pilvistä, mut reitti on raskas. Alussa 3km:n jyrkähkö nousu ja muitaki mäkiä "mukavasti" reitillä. Ei mikään ennätysjuoksupaikka. Lopussa aurinkoki sitte jo lämmitti kovasti.

Petri kisan purkutilaisuudessa juoksun jälkeen.

Ennen lähtöö Apollanan Andreas tuli vastaa ja oli nuori mies miehistynny kovasti ku ekan kerran tapasin n. 10 vuotta sitten.

Kisa lähti käyntii normiryskeellä, ja myö hetki etiskelti Hannen huoltojoukkuetta ja löytyki sitte ko samalle suihkulähteelle osuttiin kaikki.

Huoltohenkilökuntaa.

Parituntine siinä vierähti juoksuu ja muuta toimintaa seuratessa, ja Hanne ja Petri maaliin saatiin. Petri oli väsyksissä maalissa, ja mäet oli raskaita juosta. 

Hanne voitti oman sarjansa, mut Petrii en tuloksista löytänny millään? 

Suomalaisista Aki Nummela kokonaiskisan 8. ja M35 voitto.

Norberto oli voittannu 10km:n M70 sarjan ajalla 51:21.

Benali kokonaiskisan 3. naisissa, ja M35 ykkönen ajalla 1:21:11.

Onnittelut kaikille kisaajille! Ja kiitokset mukavista tunneista ja kyydistä!

TULOKSET löytyy osoitteesta:

https://sportmaniacs.com/es/races

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti