lauantai 4. joulukuuta 2021

Tärinää



Äsken ko heräsin, oli semmonen tunne, että olin heränny yöllä ylimääräseen tärinään. No kuuskasia kyl jo välillä saattaa vatkoittaa muutenki, mut tarkistin asian tuolta Espanja seismologian laitoksen (IGN) sivuilta, oliko miun aavistus todellista vai mahollisesti vaan unta vai muuta vapinaa.

No kyllä siellä oli viime yönä puolen kahen maissa rekisteröitynä tieto Terramoton vierailusta Torressa. Järistyksen keskus oli aallonmurtajan päässä kolmen kilometrin syvyydessä ja voimakkuus 2,2. Asteikko lienee sama ku ennenki, eli avonaiseksi jätetty Richteri? Tästähän sinne tulee matkaa viitisen kilometrii, jalkapelillä mitattuna.

Tää kerrostalo ei oikeen mukava paikka oo asustella, jos oikeen kovasti alkaa huojuttamaan...voipi lattia ja samalla hetekka lähtee alta, katto päältä, ja seinätki sivuilta. No sehän oli sitte siinä Uunon reissaamiset, luulisin.

P.S. Kuvien lisääminen ei nyt näytä onnistuvan tälle sivustolle. Sen verran tuo moto sai ainaki näköjää vahinkoa.

2 kommenttia:

  1. Vai tärisytti terramoto.
    Täällä tärisyttää kohta pakkaset jos ennustuksiin on uskominen, yli -35 on luvattu.
    Nyt tosin vain 15 näkyy mittarissa olevan, mutta ne on miinuksia.
    Koronakin täällä lisääntyy uhkaavasti, kannatas melkeen suunnitella lentolipun perumista, ja anoa Espanjan kansalaisuutta.
    Siellä näkyy olevan enemmän noita eläkeläis etujakin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä siellä vilponen paleltaa ku täältä sopivan lämmön oloista kotia rantautuu, se on varmaa. Kasvussa on lukemat täälläkin. Jaksamisya sinne seuraavaan leiritykseen! T.uuno

    VastaaPoista